其實有冇人覺美欺好撚慘

637 回覆
1782 Like 134 Dislike
12碼無得賴啦 missi
真係好慘 輸波就俾波友怪晒落美斯到 又話佢帶領唔到 又入唔到波 成場得佢同阿古路可以夾 點知就換撚走咗都唔撚換美沙

龍門玩到咁撚大 士氣又大失 我真係唔知作為隊長可以點面對
班尼加都唔出 出2件3線兵
你冇睇場波?踢得甘廢應該叫抵撚死,上屆甘好機會輸左都確實係技不如人,慘咩丫慘
你都on99,足球係踢十一人
屌你老美欺
成場都係頭dupdup咁款
完左場就即刻唔見人
根本都唔係領袖既材料,見佢灰撚到就黎即場暴斃咁
屌你啲小花撚上屆乜鳩都賴曬落西瓜恩到唔慘?
上屆個教練真心好 可惜
放過個毒撚啦

全世界都旨意哂你對一個毒撚黎講係幾大既壓力
你冇睇場波?踢得甘廢應該叫抵撚死,上屆甘好機會輸左都確實係技不如人,慘咩丫慘

甘你老母臭閪咩甘

from where?
btw大賽球迷標準: 10分滿分 美斯要有100分
訓著無睇 睇 0:3

只想講句: 美欺咪鬼踢啦

退出世杯啦 上屆踢完都話唔踢嫁

人地朗仔個人去迫和3:3 西班牙

你呢
第一場球十二碼就話入佢數 完全冇異議

但尋晚果場 人地擺明針住你個核心黎守 但你班隊友球球都對比佢等佢一打四 人地格仔真係唔差架大佬 你估係練習賽時啲隊咩 世界盃正賽黎架

啲人話佢冇跑動 佢一移位人地兩層夾住佢 加多個守佢啲接波路線

如果要屌 根本就由美斯到隊波到教練到戰術都有排屌

人地個核心防守包住美斯 但你阿根廷冇第二個核心 咁咪迫住交個波比個比人圍死左既人
下場登機之後退隊啦垃圾
因為你要做球王就要同其他人比,天無二日
牆倒眾人推 禁多人屌美欺都冇咩好講 不過以前C朗插水定屌隊友 都一定有死忠撐 依家美欺頹 D人就轉哂風向 真係天生氣牆同感染力嘅分別
甘又真慘唔過你老母用個臭閪生著你嘅
應該唔係天生 始終C朗嘅努力同熱血大家都見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞