其實有冇人覺美欺好撚慘

637 回覆
1782 Like 134 Dislike
巴塞後場好廢咩 碧基UMTITI打西甲兩年冇輸過12碼喎
人地話冇就算啦
佢睇撚哂場波
打控傳 無隊友做overlap
自己拉完空位 然後呢 邊個上黎 邊個走前?
根本個陣已經限制左美斯既能力
正正經經433 4231咪好
中場?
有拉你都話冇
咁可以點
小花隊友慘D
上場辛辛苦苦博個十二碼返黎 點知個隊長唔入 搞到今場咁難踢
去到呢場 個隊長又無厘神氣 落後一球好似世界未日咁
冇叫佢防守
但走位同球場上拉空位意識係咪一個球員基本要有嘅野呢?
隊長風範唔講,佢唔想做可以唔做
根本講到尾就係你地覺得佢散步冇問題
問心果句,睇到佢咁踢真係開心咩?
真係叫冇散步咩?
數據都出埋指佢走動僅多於龍門
中場拉傑迪 美斯 影帝 有幾廢呀
有片
咁你想點駁
拉得唔夠多
踢埋防中好未
走位現位 自己one two自己?
師兄唔好打咁多FIFA
俾人重點防守都可以拉走對方後衞

唔一定要key到ball先有用
連登仔為捧C朗 死都要屈阿根廷勁 葡萄牙廢 葡萄牙廢會冇C朗都可以拎到歐國盃?
口同鼻嗌
我覺得呢兩場MESSI事實係踢得唔好
你可以話輸波佢唔係最大責任
但佢係隊入面頭號王牌 呢D野佢係應該承擔既
而且 呢2場MESSI真係唔似一個球王
咁不如唔好踢啦,人地擺咁多係後場都攻唔入啦,破密集係要成條中場好多無球走動,美斯一個唔郁已經影響曬破密集既流暢度
講就好撚易 用打機思維就好易代入去
但冇人讚克羅地亞中場遮線做得好
根本唔容易zip空位入去 就算傳波都好易俾人侵犯或者截到
不過算啦 反正你果種評論係咪都先入為主先
同意 對重
對皇馬咪成功
但多幾個就好難做到
meza走動肯定爆曬標 唔同佢motm?
屌 咪話唔好出美斯囉
美斯都唔係最慘嗰個
屌你老母 dybala得一場後備上陣 乜撚嘢同美斯撞位 又係人地就你 美斯有乜咁慘?
higuain因為四年前決賽唔入比美斯迷屌到今年得後備上陣 忘記哂四年前佢分組賽carry隊波嘅功勞 美斯又夠唔夠佢慘?
對冰島十二碼又係自己射失 慘?慘乜撚嘢啊?
又黎放大美斯 贏就美斯勁 輸就美斯慘 最撚憎你d咁嘅人

屌你 我都從來冇話過贏就美斯勁 何況佢都未撚贏過 可唔可以唔好咁憎我先
決賽唔入係全世界屌佢唔係美斯迷 唔同意分組賽係西瓜carry 美欺分組賽真係幾carry 不過8強係靠西瓜一腳帶美斯入四強
點會全世界啊 德國迷會屌佢咩
輸左你出埋咁嘅po 奶翻美斯鞋底 覺得佢好慘 仲唔撚乞人憎?

哇識捉埋我字失
覺得佢慘=幫佢奶鞋底
我輸阿我乞人憎sor鳩
無捉你字失 你個心態淨係為美斯著想 無諗過其他球員
阿根廷輸波就話美斯好慘 你開d咁嘅post博屌
比著葡萄牙輸波話丙朗好慘 都覺得係博屌啦

咩阿 我全世界球迷都屌佢 你就話我德國迷會屌佢咩 真係
喂 都話唔係美欺迷唔係朗迷 講到我幫佢含撚咁 淨係為佢著想
你呢句野都岩用係個post某d朗迷度
又唔會喎 好似上屆世盃果隊葡萄牙 我都覺牙朗慘
啲南美洲國家隊好撚怪...個個都死扭爛扭,成日錯過傳射機會,秘魯琴晚又喺......
係囉
有片就口同鼻嗌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞