其實有冇人覺美欺好撚慘

637 回覆
1782 Like 134 Dislike
咪解釋咗點解啲人覺得阿勁囉,靜啦
你估踢緊反擊咩
七條後衛係禁區頂
美斯識飛都拉唔開幾多啦
大巴你無三個人做triangle或者閘黎幫手 都好難搞
美斯都唔係最慘嗰個
屌你老母 dybala得一場後備上陣 乜撚嘢同美斯撞位 又係人地就你 美斯有乜咁慘?
higuain因為四年前決賽唔入比美斯迷屌到今年得後備上陣 忘記哂四年前佢分組賽carry隊波嘅功勞 美斯又夠唔夠佢慘?
對冰島十二碼又係自己射失 慘?慘乜撚嘢啊?
又黎放大美斯 贏就美斯勁 輸就美斯慘 最撚憎你d咁嘅人

屌你 我都從來冇話過贏就美斯勁 何況佢都未撚贏過 可唔可以唔好咁憎我先
決賽唔入係全世界屌佢唔係美斯迷 唔同意分組賽係西瓜carry 美欺分組賽真係幾carry 不過8強係靠西瓜一腳帶美斯入四強
點會全世界啊 德國迷會屌佢咩
輸左你出埋咁嘅po 奶翻美斯鞋底 覺得佢好慘 仲唔撚乞人憎?

哇識捉埋我字失
覺得佢慘=幫佢奶鞋底
我輸阿我乞人憎sor鳩
我睇撚晒答你冇
夠未
唔好咁極端啦
你意思咪即係期望美欺好似山狗咁成日返中場瘋狂上腳帶上去
摩迪係自己半場拎波 多數一兩腳漂亮出傳
防佢只有一兩個人
阿根廷半場又冇人
美斯係對面半場拎波
對面足足9個人係半場
可以做咩
明知自己比幾個人mark住仲唔走動多d比空位隊友後上,企係度等波到又有咩用呀球王
試都唔試咪抵屌囉
佢試完隊友冇配合咪隊友俾人屌唔關佢事囉
咁到時係咪俾人開post讚佢有努力去試多過散步啊
講咁耐都搞唔清楚個邏輯
係佢冇展示到佢應有嘅水準所以俾人屌啊
佢地覺得球王=任何一場都要兼顧走位遠射拉空位隊長風範加防守
建議你重睇
今場一次都冇我all in 提子世盃冠軍又點話
控傳同反擊 邊有得直接比
老實講 攞modric黎比真係多鳩餘
今場摩迪又真係做到
美斯迷算吧啦 成王敗寇 連登仔為捧C朗死都要屈阿根廷勁 葡萄牙廢 阿根廷輸波就係美斯問題 唔好再嗌 阿根廷勁 葡萄牙廢 得未啊
Guedes勁撚過美斯啦 佢比人屌我都好心痛
佢地係咁既質素
算啦 同佢地解釋都曬氣 只希望下場對尼日利亞即使出唔到線都打場好波出黎
拉啲空位拎波使唔使講到十萬里長征咁
無捉你字失 你個心態淨係為美斯著想 無諗過其他球員
阿根廷輸波就話美斯好慘 你開d咁嘅post博屌
比著葡萄牙輸波話丙朗好慘 都覺得係博屌啦
現今足球講中後場 巴塞psg前鋒夠勁 拎到歐聯?
尤其世界杯 一大堆忽然球迷 真係討論都曬氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞