其實有冇人覺美欺好撚慘

637 回覆
1782 Like 134 Dislike
sorry。下次我見c 既post名會入去再打呢句
一班係一個
今場得阿古係正選
但同時我唔見個隊長又點樣有限度地去指揮同鼓勵隊波
我淨係見到散步同發脾氣
佢第一場係頭號戰犯
今場未到佢
最on9係佢地貶低葡萄牙黎捧C朗 朗迷真係唔話得
明明阿根廷迷已經無話美斯踢得好 但負最大責任一定唔係美斯
ON9啦
係人都知係今場評分啦
但證明到D乜?
一個勁人一定場場都拎高分? 廢人就唔可以有場踢得好拎高分?
拎兩場評分黎講有乜用?
咁我係咪搵到場阿根廷D中場高分過葡萄牙D中場就證明佢地勁D ?
想知上場對冰島又收起左幾多個一線
攞個評分出黎攪笑?
如果提子1:1個評分會咁高?
不嬲贏波整體分都會高, 唔通輸3:0果隊會高分過贏1:0咩
成隊對克羅地亞都打成均勢中後段輸自爆
同牙朗入一球後俾人圍攻, 有睇波既人都知咩料, 仲可以攞評分打丁
文迪基治,文素蘇傑,文迪基傑,文素蘇治
又屈人貶低
討論過好多次 何輝都講過好多次 唔可以頭重腳輕 要平衡 比利時人腳勁但同阿根廷一樣頭重腳輕 而家陣容平衡番
依場邊有圍住佢踢
朗迷連皇馬都可以屈廢
又打稻草人呀?
咁唔代表美斯可以hea踢,如果佢有盡力我都敬重佢,但我睇咗成晚我睇唔出佢有盡力
能力越大責任越大
我睇唔到美斯踢到佢應有水準所以就屌佢
唔關隊友勁定廢事
具體啲講下邊次進攻佢無現位
美斯踢法係咁
有睇開一定知
你可以留意美斯的跑動位置極為有限
被2 3人長期圍
冇空位可以點走
同埋個場係冰島
美斯都唔係最慘嗰個
屌你老母 dybala得一場後備上陣 乜撚嘢同美斯撞位 又係人地就你 美斯有乜咁慘?
higuain因為四年前決賽唔入比美斯迷屌到今年得後備上陣 忘記哂四年前佢分組賽carry隊波嘅功勞 美斯又夠唔夠佢慘?
對冰島十二碼又係自己射失 慘?慘乜撚嘢啊?
又黎放大美斯 贏就美斯勁 輸就美斯慘 最撚憎你d咁嘅人

屌你 我都從來冇話過贏就美斯勁 何況佢都未撚贏過 可唔可以唔好咁憎我先
決賽唔入係全世界屌佢唔係美斯迷 唔同意分組賽係西瓜carry 美欺分組賽真係幾carry 不過8強係靠西瓜一腳帶美斯入四強
拎貓屎同狗屎比。
就到目前組織得好既隊眼睇有比利時。俄。冰。墨都算ok
成王敗寇 點討論都好 你地依然屈阿根廷勁 葡萄牙廢
見到卡巴拿路第一球就諗起karius
我仲係唔明你up乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞