其實有冇人覺美欺好撚慘

637 回覆
1782 Like 134 Dislike
睇完阿根廷呢兩場波真係覺得好撚離譜
成隊波係完全零配合 零默契 好似十一個人落街場大家第一次見 第一次一齊踢波咁 個龍就猜輸左做既
迪馬利亞戴巴拿唔用 伊卡迪拉美拿呢d唔選 ok
美沙阿古拿呢d你當國寶咁用
屌你攞到波就上腳去去去 又唔係去到 每次都甩 第二球仲係後場中間攞到 又去 比人迫甩 輸埋
你寧願放兩個咁既後生仔出黎鳩去 都唔搵人試下配合下美欺 一個歷史最強之一既球員 下下就係望住隊友推推推然後甩 比波又唔到 自己一攞波就幾對腳埋黎 一係波都無得掂 成隊係完全無隊形 好似亂鳩咁黎 究竟集訓果陣做緊d乜 睇見個教練同d隊友都feel到佢幾心灰意冷
然後踢撚完全世界都係到笑佢 批評佢 變眾矢之的 真係陰鳩公
唔係朗迷又唔係小花迷 純粹覺得佢真係好撚慘 法國同阿根廷真係令我體會到教練有幾重要
到底 到底
隻8號知唔知踢緊乜 成班170都冇 打開地面小組
佢係咁斬 係咪斬比球場怨鬼
出新仔阿啦
屌你老母
個龍廢講左好撚多次係都要用
個教練收撚左幾多錢
哥件美沙都可以踢全場
個教練同世界球壇戰術脫晒節
美斯 阿古路 西瓜 迪馬 戴巴拿
呢5個要做套組織點都做到啲野出黎啦講真
冇睇你講乜 純粹入黎笑
唔覺 佢阻撚住大巴拿上位 仲叫教練唔好出佢
講真條侏儒頭dup dup不如去吃屎啦
佢第一場射失十二碼點都有責任
如果對冰島個場拎左3分
今場會好踢好多

但屌你老味今場呢隊阿根廷仲閪過葡
慘咩呀慘,未踢之前講到全世界欠你個世界盃咁,講到流撚曬口水 你要捧盃就算幾閪都要盡力踢架喇 而家係屌佢根本落場無盡過力去救隊波,只係想獨善其身
我覺得同沙特差唔多lv
係 教練叫美斯 唔好入12碼 會影響佢部署
配合佢果個蘭仙尼傷左
個傻西教練輸緊一粒換走牙路
反正都係焗攻出晒牙路+西瓜仲好啦
似埃及
依5條友淨係一齊攻 對面都唔知點守好
可惜永遠唔會見到佢地一齊落場
總知就係隊友廢啦 小花冇錯!
唔關佢事?? 你講啲球員有一半都係比隻美斯逼走 又要做球吧霸又要屌隊友 我屌你個老母啦
玩鋤大dee。
無人派牌比佢。
焗住比人十三炒。你話慘唔慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞