其實有冇人覺美欺好撚慘

637 回覆
1782 Like 134 Dislike
拉傑迪仲撚慘,踢得好嬴波都要比疤迷屌
你估個教練唔慘咩 見到美斯hea踢散步又冇得屌 又冇得換 諗住美斯打前會走位拉走隊手 點知條友又唔聽佢枝笛 一個美斯令成隊波 戰術失誤 士氣下滑 成隊波 唔計龍門 最大原因係輸佢
我屌你老母臭系
我重慘 二場阿根廷輸左幾叉野
算啦 阿記真係好撚廢
阿古獸明明上場幾有態

又入波

明明進化左都唔比機會佢

上面講到得岩

成班兄弟博盡 佢就隊長散步帝 成隊圍住佢踢

根本就會踢到無癮
平行時空?尋晚阿古獸冇出?
係期望

你係球王,球迷就會expect你適當時候挺身而出,
幫球隊脫離困境

可惜呢兩場見到美斯做唔到
而咁啱,C朗兩場入四球

一比之下,的確美斯係失好多分

同埋佢性格根本不適合做隊長,隊長唔係要最勁嗰個,係要最壓得住場嗰個
行來行去,都唔知做乜。。。
老實講,如果牙朗琴日俾摩洛哥炒3球,實成班連登仔笑鳩佢。但係美斯俾人炒3球就話唔好怪佢,係班隊友唔爭氣
牙朗就算比人炒3球 都唔會好似小花死老豆咁款
佢好似身體有事唔跑得咁多一跑就嘔
講真輸波教練同隊友責任係好大
不過做隊長做唔到提場反而頭dupdup 仲要越踢越灰越隱形
成隊組織問題 唔好一味懶美斯 佢踢法一向要隊友幫
要話佢嘅佢上場12碼的確係唔抵幫
你明唔明呀 名氣大同識踢兩回事 鬥名氣一早攞左世界杯啦
都講到明唔係小花迷唔係朗迷
都要講到我係小花迷反朗
見到咁多盲撐盲反 波都未識睇既都唔知講咩好
張家輝憂鬱病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞