其實有冇人覺美欺好撚慘

637 回覆
1782 Like 134 Dislike
笑撚死
明明帶起葡萄牙就係你
我上面個REPLY有葡萄牙有牙朗咩 有我幫你食左佢囉
你意思咪即係期望美欺好似山狗咁成日返中場瘋狂上腳帶上去
拉啲空位拎波使唔使講到十萬里長征咁
打控傳 無隊友做overlap
自己拉完空位 然後呢 邊個上黎 邊個走前?
根本個陣已經限制左美斯既能力
正正經經433 4231咪好
所以咪話,佢有做到的話俾人屌嘅會係佢隊友唔係佢

其實講左好多次 真係廢事再講
不過同意你佢可以做多d現多d
係我係先入為誰
最少我心目中嘅美斯唔會係咁囉
唔明點解佢越踢越差都仲收貨
可能你地係見到佢個樣就夠
算,我錯,放棄
決賽唔入係全世界球迷屌佢 你咁講真係 唔撐阿唔撐美斯都屌佢做乜鳩
咁你出po博乜 又咪博人同情美斯 講到自己好清高 朗迷照屌
美斯今場做左d咩 除左一下直線之外
交足功課啦 係D隊友太廢同埋教練排鳩陣呀
今場美欺踢到咁撚樣係地唔係收貨下話
收曬貨 踢得幾好 係隊友太廢
佢咪又係隱咗形
一直理性討論
分析埋教練隊友因素
攞埋隔離葡萄牙講又得
事實上我真係接受唔到美斯咁嘅表現
當我先入為主又好朗迷又好
美斯表現實在唔好,絕對唔會收貨
其實解決方法唔出美斯咪得囉 連登仔講到唔出美斯阿根廷就會拎冠
上場打冰島我覺得冇乜問題 始終人地大巴 今場佢真係乜都冇做咁濟
美斯都唔係最慘嗰個
屌你老母 dybala得一場後備上陣 乜撚嘢同美斯撞位 又係人地就你 美斯有乜咁慘?
higuain因為四年前決賽唔入比美斯迷屌到今年得後備上陣 忘記哂四年前佢分組賽carry隊波嘅功勞 美斯又夠唔夠佢慘?
對冰島十二碼又係自己射失 慘?慘乜撚嘢啊?
又黎放大美斯 贏就美斯勁 輸就美斯慘 最撚憎你d咁嘅人

屌你 我都從來冇話過贏就美斯勁 何況佢都未撚贏過 可唔可以唔好咁憎我先
決賽唔入係全世界屌佢唔係美斯迷 唔同意分組賽係西瓜carry 美欺分組賽真係幾carry 不過8強係靠西瓜一腳帶美斯入四強
點會全世界啊 德國迷會屌佢咩
輸左你出埋咁嘅po 奶翻美斯鞋底 覺得佢好慘 仲唔撚乞人憎?

哇識捉埋我字失
覺得佢慘=幫佢奶鞋底
我輸阿我乞人憎sor鳩
無捉你字失 你個心態淨係為美斯著想 無諗過其他球員
阿根廷輸波就話美斯好慘 你開d咁嘅post博屌
比著葡萄牙輸波話丙朗好慘 都覺得係博屌啦

咩阿 我全世界球迷都屌佢 你就話我德國迷會屌佢咩 真係
喂 都話唔係美欺迷唔係朗迷 講到我幫佢含撚咁 淨係為佢著想
你呢句野都岩用係個post某d朗迷度
又唔會喎 好似上屆世盃果隊葡萄牙 我都覺牙朗慘
決賽唔入係全世界球迷屌佢 你咁講真係 唔撐阿唔撐美斯都屌佢做乜鳩
咁你出po博乜 又咪博人同情美斯 講到自己好清高 朗迷照屌

其實都已經唔想理你 但係你真係好撚on9 我錯 哂左時間回你幾獲
炒教練先啦
btw你係度自己單打咁耐唔悶架咩
好小朋友,係覺得唔啱嘅就去同人理論啦
最好笑上面有人話美欺比人mark死做唔到太多野,咁你唔係唔撚做架下話,比人mark死就散步咁不如唔好踢 ,今場美欺好似連拉開對面d人都廢事,你地都攻唔入既,咁我拉黎做咩
我咁講俾人話唔睇波當打機嘅朗迷
客觀敍述唔係單打其他巴打
唔覺,成隊波由教練到隊長都唔值得踢更遠
你成篇野都無問題 只係你覺得美斯慘就真係錯哂
美斯又唔係防中做乜要同你去追人 你係咪傻
打機都識追住個波踢啦下話,美欺呢場真係唔知佢做緊d咩
冇諗過追 sor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞