其實有冇人覺美欺好撚慘

637 回覆
1782 Like 134 Dislike
咁都唔關士氣事?
足球場上冇野冇可能
美斯做隊長唔帶頭入球/跑多2步/叫下人點走位
喂你代表既全國架
第3球班友已經放棄哂
輸得好撚難睇
阿根廷輸就係隊友所累
贏就係球王勁
提子輸就係c朗廢
贏就係隊友勁
小花迷永遠立於不敗之地
佢d 隊友廢還廢,佢唔識屌柒隊友都算
今場佢根本冇企到出黎carry班豬隊友
寧願收起阿古路都唔收美沙就知個智利佬幾痴線啦
隊友廢,唔能夠憑一己之力改變局面係好正常,因為足球係11個人去踢,咁咪做返普通球星囉,冇人會怪佢;不過隊友廢,但自己都有能力帶起隊波嘅咪真正球王囉!

講開又講,阿古路難得世界盃正選兼入一球,但隊友炒12碼搞到贏唔到波,球隊仲陷入出局邊緣,都真係幾撚慘
冇諗過森保利會咁廢
格仔無特別勁? 屌奶星皇疤雙核打哂成個中場, 阿根廷波皮都都掂唔到係後場猜,一係就斬上前唔知去邊 咁都唔勁用屎眼睇波?
同埋阿古獸尋日踢得算好啦 又話美斯朋友隊,無波掂俾你係馬納當娜都唔掂啦
美欺成功登機
出色嘅左閘你都講得出
入第一球前55波? 你睇開精華架?
上半場阿根庭係0攻勢架wo,條中場完全輸晒
克羅地亞有1-2球係有機會入波
比我係佢 帶撚住成班阿斗我都頹啦 成日話佢冇鬥心頭dup dup 屌你足球唔撚係一個人嘅遊戲 佢一個人點撚樣踢
美欺最大責任唔係十二碼,而係鼓勵唔到隊友呢個係真。

但係教練真係應該負最大責任
無啦啦轉陣踢343,後衛廢到賴屎
死用班本土廢物,唔係話要一流球員,班人三流都無
唔揀羅美路
個調動真係嚇死,斜恩換阿古獸都唔換乜撚美沙 dybala 一出黎美斯打後咗有少少起色,哩個真係有睇波都知
度度都見佢廣告,
仲多過c 朗
晏啲真係出局會唔會比cut走
美斯,阿古路,戴巴拿,希古恩,迪馬利亞...見到都嚇一嚇
中間假假地都有個馬斯查蘭奴,後面都有奧達文迪同Rojo
點知完美演繹咩叫1+1<2
教練好大問題啦,拎住成手好牌都唔識出
葡萄牙隊友勁過阿根庭
冰島,克羅地亞難打過西班牙
頭鎚、12碼入波唔計
仲有冇?
now tv世界盃廣告都係用佢做封面
出左局洗唔洗改?
踢出嚟仲西波過大巴聯
先撇除比數唔講
琴日葡萄牙成場受壓 C朗係咁叫啲隊友壓返上啲返上啲
美斯今場做咗啲咩
其實話美斯落後唔追波果啲人有冇諗過佢根本冇咁多體力去追波?

佢已經唔係18 22啦,佢追完個波用晒體力再勉強進攻根本唔可能

本身唔係小花迷,但見佢咁樣真係好心痛。鬧還鬧,有時公道啲講,能力愈大唔一定係責任愈大,反而只係他人期望愈大。
on9
明知體能唔得都唔操好少少 身活唔檢點關邊個事
你去到佢嘅年紀再跑足90分鐘全場先再講啦
所以牙朗值得欣賞
就係淨睇精華都唔會係零攻勢啦
講埋中場其實亞軍廷possession 仲高
但格仔啲俾波比較入肉

老實講格仔都冇真係好有說服力咁 open game 攻入亞軍廷
第一球個龍派膠
第二球遠射
去到第三球先真係喺阿放棄哂時攻入禁區

形勢真係冇比數咁差
而家個問題係睇到佢完全冇鬥心跑多步都唔撚肯 輸波唔係佢俾人抽水既原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞