[歡送卡神 & 決戰車仔 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [327]

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
搬班人出嚟有鬼用咩 完全係錯誤類比
沙拿/迪布尼未夠22個陣夠唔係一線 呢家佢地喺邊
既然迷馬肯面對現實知道佢連當艾沙拉維祖維迪level都未到
咁摩狗出成平均18場聯賽有咩好屌?
如果因為為左 全能到仆街
搞到馬 普巴兩個都走 我覺得成件事係本末倒置

明明開始run順左 差個右翼
隨時個陣買小盧卡斯仲好
如果你對勁既定義set低到係曼聯非位置首選都算係既咁你贏
如果你覺得佢有實力留隊但未必正選咁依家出左千五分鐘有咩問題?
艾沙拉維祖維迪 沈到咁都拎出嚟
山狗嚟左之後得5場正選仲要2場打右,成季入波都同山狗一樣
你識講邏輯就唔會提齋提沙拿迪布尼依D倖存者偏差例子啦
https://www.whoscored.com/Players/122366/MatchStatistics/Anthony-Martial

1-0嗰球永遠係最難入既
個網齊晒球員數據
自己睇下佢有幾多波係錦上添花
馬仔FB出左po 送別卡神
但係幅相見衫仲係9號
馬仔連依兩件高峰7成都未到, XXX都叫風光過依句野用落馬度都未得呀
山狗廢同馬廢係兩件事, 反馬唔等於唔反山
馬仔點樣唔勁過艾沙拉維
講2件摩佬棄將成材就當偏差例子喺度偷換概念 叻喇叻喇
刷數據就勁
山狗係pl入個2球呢
係唔係搵唔到呢兩季同場 d 相
賣馬仔有回購條款得唔得
真心有潛質,係摩狗手下嘥料。

你睇得出拉舒同馬仔係場上迷失,信心差。
馬仔唔太敢做突破,愈來愈保守,拉舒就下下起腳鳩爆。

摩狗教進攻係一潭死水,用人唯親,羊只係一隻逆足嘅翼唔係閘,死放佢打正選閘,一味亂解圍,無哂突破,中場永遠唔識用普巴,靴仔

433,4231,都係保守為主,反擊欠奉,球員跑動拉扯都無,中路都唔識滲透,只識塞車,回傳。

龍門下下大腳,唔會由後場組織,史摩寧一迫就淆。
曼區真係無時無刻都有花生食
Ander Herrera

"Perhaps today's generation of football admires the extravagant; however, I admire you for you normality, for always being in the moment and most of all for you brilliant career. It has been an honor to play by your side and learn from you these past 4 seasons @carras16"
1:0定勝局有2場
打找卡數追和1:1又係佢入
打拖肥贏2:0打開紀錄又係佢
佢入d波接近一半係好緊要wo
其實我回你唔係想同你討論馬仔勁唔勁
而係想講你堆例子好柒
唔知你數黎做咩
你堆例子根本論證唔到任何野
車狗
個心當堂涼撚晒
邊度話走
唔怪的推得咁快 我諗除左賭波po 應該最快係曼區
如果山狗冇黎/打右邊比馬打左邊
跟番山狗黎之前馬仔既出場時間去推算
馬仔成季會出到1900分鐘左右( 約21場整場)
入球佢半季就已經9球
佢keep住打左翼入2/3球都唔係咩難事啦
一個年輕球員打翼一季入過十球
計番先打21場
我諗點都會收貨
贏雞湯2-0 山狗1g1a
反cup鏝 山狗2g
1048分鐘 參與3個關健入球 (唔計雞湯第2球

追和卡數 1g 追和車 1a 贏熱 1g
拖肥開紀錄 1g 般尼1g
1584分鐘 參與5個關健入球

兩個進攻數據差唔多
但係協防呢?
討論勁唔勁就係要比較, 用番全部當年22歳數據能力去到邊再將馬仔定位有問題?
我就真係想請教下巴打用咩再客觀方法去論證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞