[歡送卡神 & 決戰車仔 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [327]

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
比哥狗用你,賣撚左啦
都唔感恩下
巴打閲讀理解一定好高分
曬氣啦,比哥狗教全隊除左ddg同馬仔,普巴有邊個可以留低?
根本就係一路都咁鳩
駁唔到啊清
咁你頭兩句咪打錯j囉
下半季我都講錯左場應該熱都係佢客
咪又係輸
上半季主場對熱就贏到
仲要LKK頂比馬仔射入
大大巴車落你度
山d 9吊都叫有配合真係笑撚左

按你咁講羊同爆都好好配合
成日斬比佢
依家大家要既配合原來咁低層次
山黎到搞到進攻亂哂
係得你仲唔諗死撐
上半季拎41 下半季拎40分 真係差好遠wo
上半季冇送過分咩 哈多士? 聖誕連和三場又唔係送分
我冇話山普好撚夾
但我真係睇唔出你吹奏既普巴朋友隊有咩配合睇到
唯一一場我記得作客拖肥
咁咪係
我就覺得摩佬係買新人同用舊人方面已經盡晒力
平衡得算唔錯
但啲球迷見
出a又話唔出b,出b又話唔出a
買左前鋒又話唔買閘
唔係話唔屌得
但我覺得佢已經算係咁
不嬲一隊教練幫既都唔撚係技術
技術基本功一早係應該廿歲前未上職業就練好晒
一隊教練教既係做決定同意識
係呢樣我見摩狗少有地係有幫到球員 幫到lin係決定上做好左
我反摩狗 都要係呢到俾credit佢
不如作返首歌歌頌下daddy
sor今年真係冇資格話人海鮮波
輸哂俾3隊升班馬加榜尾西布朗
歐聯輸俾冇贏過波既蒙迪拿
排陣嗰方面除左死出屎波,同羊之外我係冇乜意見,唔玩勝利11人會轉陣同針對性部署係值得讚嘅地方,但係咁樣都唔關lin進唔進步係佢教化事
另外點講都好,今季嘅曼聯絕對唔係成功
係啊結果論係就係 根本成季都好鳩
根本進攻自己波波可言囉

其實下半季個進攻form 係點玩法先? 山狗吊球 定plan b玩燒味?

Run左年半 尚算搵到個進攻體系 明明買多個右翼 下半季或下一年就真係前中後都叫執得靚靚仔仔有力爭冠
依家一個山狗 幾場過後 又唔同打法 仲要大玩劫富濟貧
姐係下年 我真係睇唔到有咩form 可言
Ok
加返個"都"字囉
大家都海鮮
不過摩保守啲
我認同未成功
但叫有進步
幾好笑
點打錯j 我講緊成季都係穩定地鳩
下半季同上半季差唔多
真係多謝你幫我補充埋上半季主場贏熱
咁咪即係同下半季主場對頭六差唔多
山狗鳩吊都吊左幾球俾普巴
普巴黎左曼兩季都鳩吊左好多俾伊巴同馬達
有冇俾過lkk馬?
仲有配合唔撚洗打到天花龍鳳先叫配合
告魯夫講過最撚簡單既配合入波先係好既足球
羊同爆炸點解唔係配合? 捕遠柱屈閘呢個formula你估隊隊有資格玩
馬仔呀 你唔返工我唔話你呀
你瘟女瘟到神神化化
口水流到上眼 好心你學下我咁
有一技傍身 賺返d錢
咁呀你界女都界得型d呀
有錢就界天鵝肉 無錢就界豬腩肉
你睇下 我捽碟捽到發 發聲
d女係我面前彈下彈下
WE哇鬼叫 波濤洶湧 幾爽呀
真係作
曼狗High High High 無杯奪就要人躝
爸爸YO YO YO 做你老豆無陰功呀
我真心想知上半季有咩進攻體系
俾個波馬福係左面自己舞?
上半季當lkk死火個時 成隊波冇入球方法
連每場個陣式係應該擺4231定433都嘈左幾耐
你要屌山狗改變體系冇問題
但問題係本身進攻就冇板斧可言
點破壞原本冇既野
擺幾個係前面
然後自己自動波
719你成篇係講緊下半季好過上半
無論成績定配合
但好明顯贏big6 只係主客關係比較重
同你所謂下半季打好左根本一d關係都冇
仲要有兩場對手係讓半隊副選
山狗同普巴爭波踢爭足成場
連簡單one two都唔會打下
吊到一兩腳就話配合
你唔睇下山狗成場吊左幾多球比對面?
普馬就算唔係話夾到好勁
起碼大家分工清晰
大家都交到貨
山狗除左係咁拎波吊入中路仲做左咩
普巴朋友隊真係千古奇冤
到底化學作用化係邊
認真想知有冇佢地之間互相助攻既數據睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞