[歡送卡神 & 決戰車仔 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [327]

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區FAQ!

想知去Old Trafford朝聖,係邊度買波飛最平最有保證﹖

想知係Old Trafford睇波,坐邊個看台最爽﹖

想知去Carrington訓練基地度等班球員攞簽名同合照應該點做﹖

想知新球季係邊度買波衫最平、印字最好﹖

想知點寄信去曼聯官方問佢攞球星相同簽名﹖

同埋想知一啲遊覽曼徹斯特市小Tips﹖

詳情請click入https://goo.gl/wLBkmb。另歡迎各位有興趣留啲心得分享比巴打們嘅巴打,係以上嘅link度留下備註,小弟會幫手加落篇文度(記得加番自己個會員名,方便credit你!)。大家亦可以係曼po度留言,我見到嘅話亦會加番落個google doc度。如果1001開po嘅巴打覺得啱洗,歡迎將啲FAQ或者呢一段文字放係第二個comment度,方便大家查閱。覺得冇需要嘅請ignore。特別感謝【Berbatov】、【黑白灰......】、【特西】、【活華特】、【SNOOZE】、【朗隊】以及【曼聯聯盟2】之巴打提供心得。

死獌狗上
又係小弟 sor
猁主場幫埃及文明打丁

又頒金球又最佳球員
摩狗幾撚時死
跑動呢家野真係當初得我呢啲迷lin先會攞黎j,點知咁多人執我口水尾
咁都要拎個尾彩
班友真係柒呀嘛,lin跑動咁多,續約加少少人工加多少少就話要賣要盛,宜家山狗多佢3~4倍人工,班友又喺到J跑動距離,我真係笑撚左出聲

繼續笑
如果我曼有沙拿咪又係J出血
人地最佳球員係前鋒...我地係龍門
呢度幾時會貼番以前黑b d防守片黎j
最佳球員係防中隊波先算健康
騎撚住你地
由頭到尾剩係想摩狗教2-3季 boost冠軍
有返吸引力就踢鳩佢走
條柒頭留隊獌根本唔會有未來
咁前幾季LIN又真係踢得好柒既
本身想用依個topic 不過都係得贏到fa cup先
騎撚住你地
本身想用依個topic 不過都係等贏到fa cup先
好波 料青
主場謝幕好似都見唔到馬?
起碼幫我地曼清哂d毒瘤
比大家睇清楚後生仔幾靠唔住
福仔係幾獨食
馬仔態度幾差
Shaw又有幾咁懶
教精大家始終都係30路最實際
馬體人 我曼都關你事?
跑動距離全隊第一喎
上年我J呢樣野嘅時候,個個都屌鳩我
呢D野好邪, 真係嬴左先好抽
拎到fa cup topic 一定要keep 住用騎撚住你垃圾車, 直到簽到人
騎撚到8月開league
勤力佢賣點黎....我剩係屌佢敗家咋
冇啦啦踢人落後備
買山狗返黎做乜柒 下下中間吊個波入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞