[歡送卡神 & 決戰車仔 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [327]

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
簽沙夏都好過簽山狗啦,鏝買唔到山狗真係好彩,如果山狗踢鏝下下上腳妹波,拖慢曬成個進攻節奏,都咪話唔難搞
哥狗點會俾佢拖, 唔得既咪換人囉
貴貴簽返黎既後防換哂都得, 前面一樣得
山原地自轉其實好多時都擺脫到人
解釋到點解佢1-on-1 take on 個stats 咁好
問題係佢真係零爆發力 擺脫完即刻俾人追番
你唔係認為白lin有得同v15比呀嘛
所以擺佢做輔鋒入多d禁區
佢果種細範圍轉身 控球 近禁區先有威脅
咁貴人工一定要用

要佢一個人打邊攞幾十碼 一個過幾個係無可能
呢半季一次都未見過
vidic第一季都唔見好得去邊
Vidic第一季得半季 季中過黎
白lin有打pre-season

仲有Vidic全盛係世界Top3 中堅
真係唔好攞佢黎同白Lin比
我未見過Vidic咁撚軟先
依家放錯哂位已經死la
比你買個美斯返黎唔通放防中咩

魔狗咁貴買alexis, 依家頂多只係令隊波唔同左, 但無upgrade過隊波
費sir係度變左第二個c朗了
福馬+費sir 就得, 天份本身勁好多
zaha 炆少少wo
問題係真係冇一個啱佢嘅位,一係放佢上去做單箭,一係就踢4411/352當佢基沙文咁用,唔係真係曬鳩氣
有球係右邊拎波 屌佢一拎追到去白界先追得返個波
zaha基本功好過福仔勁多啦
上年季中開始好撚勁
做d決定都好過福好多
福仔頭兩季都ok wo
速度快, 1on1 ok, 射術又有進步
係今季on9姐
山原地自轉其實好多時都擺脫到人
解釋到點解佢1-on-1 take on 個stats 咁好
問題係佢真係零爆發力 擺脫完即刻俾人追番
所以擺佢做輔鋒入多d禁區
佢果種細範圍轉身 控球 近禁區先有威脅
咁貴人工一定要用

要佢一個人打邊攞幾十碼 一個過幾個係無可能
呢半季一次都未見過
依家放錯哂位已經死la
比你買個美斯返黎唔通放防中咩

魔狗咁貴買alexis, 依家頂多只係令隊波唔同左, 但無upgrade過隊波
問題係真係冇一個啱佢嘅位,一係放佢上去做單箭,一係就踢4411/352當佢基沙文咁用,唔係真係曬鳩氣

根本當初唔簽佢就最好,切切實實簽右翼就搞撚掂
費sir係度變左第二個c朗了
福馬+費sir 就得, 天份本身勁好多
zaha 炆少少wo
zaha基本功好過福仔勁多啦
上年季中開始好撚勁
做d決定都好過福好多

佢最多都係做二線隊球王,好難踢大會吧
沙夏本身條件唔差但球運唔好成日遇著啲閪教練。
根本當初個個都以為佢黎打右翼
馬後炮我都識啦 一撚早搵哥狗教拎左100分喇
根本當初唔簽摩佬就最好,切切實實簽哥狗就搞撚掂
而家都係25歲姐, 學神就醒搵佢打正前
用賓迪基既話而家應該同西布朗一齊落英冠
得速度快,1on1基本上得鳩爆一招,射術唔覺有特別好
但係好明顯踢波嘅sense幾差下
黎之前已經反對都叫馬後炮
我覺得至少上到馬列斯嘅高度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞