[歡送卡神 & 決戰車仔 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [327]

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
成日話馬仔踢得差,半季入9球邊忽差
本身上半季好地地
山狗黎左點知唔係用黎打右
搞到到馬福都鳩撚晒

其實馬上幾場都唔鳩得晒
對阿狗佢出到黎侵略性好高 改變左形勢
對白禮頓傳波走位決定都唔差 係射果腳閪 可能雪撚到硬左

福其實仲慘 本身已經迷失緊
山黎之後 要佢就一時左 一時右 一時中
愈黎愈鳩
普巴朋友隊上力個期,馬仔真係踢幾好
拆散左之後就開左鳩下鳩下
福就唔關山狗事嘅,本身都係咁上下質素,但係如果搵到個好教練教佢野會好好多,正如朗隊話齋,一個前鋒唔應該成日返到去自己禁區附近防守,應該更加注專喺進攻方面
一開始個光環太大,特別係撚鳩猁狗果場
佢同福仔都係廿歲左右,講真有幾多個朗隊丫
暫時睇黎
Jones>bailly>smalling>lin>rojo
白Lin 適應到一定好過屎波
屎波少傷,佢唔要求多出場其實打後備係幾好
俾我揀我揀lin都唔揀屎波
rojo排到第5…
唔好拎佢傷完冇態既表現嚟比好喎
宜家後防同以前最大分別係,以前會覺得贏波後防好大功勞好穩固,宜家就累失波多,今季雖然失波少,但主因係踢法同埋迪基亞,反而後防送禮好多
稍為覺得今季後防有功架應該係2場對猁狗,不過都自隊左個老烏...
jones係幫埋其他人執屎都應付到
屎洋好似顧自己都有勉強咁
rojo太海鮮,落親腳都驚佢紅
羊禽晚果兩腳飛鏟都驚佢出事
佢踢左3年
咪只有上季尾冇人用時
打過3個月好波咁大把
佢又成日傷
就算唔傷都唔會有必然正選
佢要長期踢先keep 到個態
白lin用白真係有一手,起碼唔會下下大腳斬左去唔知邊到先
羊上次對鏝都出事啦
數據上都反映到
你睇下Ddg個撲救數量
睇下十年前既柚木再睇下你自己

呢隊曼聯真係😍😍😍, 前面三個冇鋒陣, 可惜兩對巴菜都歐聯決賽輸波.
但見摩佬對強隊要後場大腳清既時候就屌點解要咁
咪就係後防控傳廢囉
拜利白lin依d就夠,依家又唔係要求去到rio咁
屎波連回傳既高波都會控甩要人執屎喎
車po老鼠認輸
遲幾年可能俾班小朋友話當年三叉戟係過譽係二線
肯定啦 早幾年rvp都吹到>雲佬
黑雙煞=無腦黑鳩
白雙煞=後備料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞