[歡送卡神 & 決戰車仔 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [327]

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
大米
上場對面已經唔係特別快, 有一幕佢跑左半場都追唔到人地
其實佢去意假仲好
唔好咬啦 傾下除左Sandro 之外
有咩人啱用可以買好過啦
防中 Weigl, 右翼C. Pulisic,右閘 Pereira ,前 大巴拿
Btw 其實有冇人留意過lklk 細佬 Jordan lkk?左閘位得唔得
拋磚:

E 個小弟季初ff 陣
麥巴比可以唔洗理 見平搶左黎買
ff得好緊要
有咁嘅陣 應該屌打mc
我都分左兩年買
我仲買左好多幼幼中堅
Sarr. De Ligt. 仲有個唔記得左
其實Goretzka, Weigl, Pislisic 同Dybala 最近半年都有報紙傳過買
未算ff 得太癲
已經唔諗基沙文 kane 利雲同30路 個d 球王
lukaku踢左閘, 後備又有隻lukaku
諗諗下原來佢有個細佬係拉素
有速度有身形,啱摩佬用
就話點解黑鳩打閘既
Why唔洗踢?傷左咩
其實 睇過幾場拉素 其實佢細佬打左閘我覺得好廢 成日硬爆推到個波離唒腳...
巴西出左大名單, 左閘馬些路搭Filipe Luis
係喎 但竟然選filipe都唔選Sandro
[Daily Mail] Liverpool Superstar Mohamed Salah has been offered £400,000 per week to join Real Madrid
[Daily Mail] Liverpool Superstar Mohamed Salah has been offered £400,000 per week to join Real Madrid

正,幫手推多野等sandro出走意甲
仲有法賓奴都無
係 冇技術冇腦
瘋狂失位
唔明有咩好j
因為黑鳩
[Daily Mail] Manchester United is going to lure Christian Pulisic, the BVB winger worths £35m, but seems Anthony Martial will be added into the transaction.

屌你垃圾摩狗賣馬仔
呢個買番黎又係做山狗後備
態度咁差 好行唔送
Pulisic正呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞