[歡送卡神 & 決戰車仔 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [327]

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
身同感受?
唔係反白Lin
見到佢波底好想佢成才

但條友太撚on9
失位方面真係冇得比,梳車尾燈都見唔到
直頭弱智
都唔知佢理解能力咁低現車點生存
白lin係柒過幾場,但下半季進步好大
至少睇得出佢路數同潛力唔錯,唔似屎波條垃圾
同埋佢d 傳波 first touch 係有Class
但身體對抗太差
一開始去西甲 意甲應該幾勁

下季要增磅
有first touch同passing嘅中堅已經係優勢
屎波下下當個波係炸彈要搵個防中俾波,點幫到隊波呀大佬
笑撚死
得佢自己一條友係度講all time best 3
all time既話點輪到拉膠杜林之流
其實班反屎真係好煩

輸波和波抽水既話好正常,
有屎迷講左啲戇鳩柒野恥笑下都無乜問題,

不過其實係波台已經形成左一種風氣,
無論件事本身關唔關屎波事既都好,
但係就有好多人好鐘意無啦啦拉埋屎波(垃圾)黎講,
就好似要時時刻刻提醒大家屎波係萬惡之源咁,

大家係咪真係心靈空虛到咁?
反屎係咪真係咁重要,
無第二啲可以代替到你?
可以比到啲心靈慰籍你?

上得黎既我估計起碼都係中三中四或以上啦
都慢慢係大人架啦,有時抽下水講下笑無所謂,
但就好心你地唔好視反屎為己任,痴撚晒線咁啦。
講得好
冇計
見撚到佢就火撚滾
做咩都柒下柒下咁
痴線我咪話要同r5一齊 r5先勁
所以vidic咪勁
認真
自己波齡唔算長
呢到大把曼迷睇得耐過我

但都想講番Vidic個問題
發現竟然有新曼睇完Vidic 1314果季就當佢唔勁 咩拍jones好廢 咩拍Rio先勁

第一
Vidic 11-12經歷第二次膝傷 1213踢得好少
到1314佢兩邊膝頭都經歷重傷

第二 講Rio拍住Vidic先勁 調番轉就岩
又係痴線既 未出現李雲迪之前
Rio都勁 但佢都出名係計時炸彈 間唔中爆一獲
係Vidic黎到之後 Rio先擺脫呢樣野
Rio之前有篇野講過 Vidic係到 可以令佢好專注好放心咁踢波 類似咁既講法

我真係好鍾意Vidic
其實未輪到我
但都介紹番俾d新少少既曼
去了解我地既前隊長
佢先係真隊長
羊喺k角位一拎波,場上面其他21個人就企定定睇住左cup右cup,時間停頓咁,梳邊有得比
其實成季要屌
一定係福頭
除左打利果場 其他都柒
屌 華西咪又係咁
做咩咁嬲
SMALLING 好撚差咩呢2年...
講差呢年大把垃圾啦..
咩撚野martial...darmian..shaw..
1係冇鬥志1係都唔撚夠班..呢渣唔撚反?
smalling 點廢都入過唔少救命波啦
成班傻閪
維迪既全盛都有得屌
真係精彩
當你睇過Vidic 成個鼻歪撚左 啪一啪直佢就繼續踢
踢到成面血好似無事咁繼續頂波 同頭頂人地對腳

你好難唔愛上佢
都係費sir俾佢做隊長既原因
d 撚樣係唔係未戒奶
屎波寧都有人撐,呢個真係撐唔落
起碼華西唔係淨係得呢招,華西會自已爆底/走backdoor,等hehe放直線俾佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞