[歡送卡神 & 決戰車仔 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [327]

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
我從來無feel到有過咩普巴朋友隊

普巴本身都充滿問題, 佢根本唔可以做核心
個介紹人係叫做雲高爾既一條茂利
你答左我上面問你嘅野 你先行出黎抽水啦
問左你兩次 你都選擇性回覆
sick ball ching
只少我個人覺得上半季進攻模式係
左路自己舞 右路就cut中間
Base on依個打法 當時買人執form
點都易過依家又多左個球王霸住多一個位 再去執

當然我唔反對其實你所講 本身進攻就冇板斧可言
一人一句, 到你wo
3點啦
仲狗咬狗
咁你就唔好話我咩頭兩句打錯j啦 跳po回咩你
你屌我打j個段我由第一句到最尾個句都講成季都咁鳩
我幾撚時有講下半季好過上半季啊
我講下半季贏強隊係因為原本個人講上半季好
我先講下半季都有好
唔撚等於我話下半季好過上半季囉
分數都po撚埋話上半季多下半季一分
如果我話下半季好d會講呢個數據出黎?
On撚99 你問左我啲咩
同埋一撚定要答你?
佢黎過曼聯做大師 佢徒弟仔叫做傑斯
今季咁多輪換 點定義必然正選?
以上除左梳 麥湯
有邊個出得少過1700分鐘
咁都唔算常規正選?
拜利傷又點計?
咁快跳到最尾幾句=.=
跳po 回 就咪撚回啦
咁曼狗就自然跟埋埋d人事唔三唔四
佢花名叫山狗 落到球場四圍走
左右閘我同意老化 左右翼又點老法
山狗 馬達 福 馬 平均25.25歲 咁叫老化?
廢撚時你睇唔到 又係到吠
其實有咩套路可言
上半季lkk態一沉就成隊波唔識入波
下半季而家冇lkk又係咁
根本成季都係鳩 無論你側邊擺山馬福都係咁
所以我先唔撚明上半季你講練左個體系出黎
個體系又俾山狗破壞 除左因為馬福出場時間少左以外
個體系有咩改變?
喔你老母 答撚左你條柒頭啦
傳、盤、扭、射
簡直全能到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞