[歡送卡神 & 決戰車仔 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [327]

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
佢係妓都做唔到大佬
點會黎到做得到

加上佢太有妓味,隊波未必服佢
我諗摩本身有咁諗
點知賭錯左
屌你一個閘位最基本防守都未做好同我講側撃能力勁
而且梳喺左路同左路配合其實幾多,又有做overlap,肯走底線,羊所謂側撃能力勁咪又係cup返大位傳中,我都認同梳傳中係差,但係梳落底禁返地波出黎呢一招威脅唔會俾羊出高波中細
右閘上季講到E家架啦
右翼講左幾年口都臭埋
咁作為領隊,佢係咪有責任去解決呢個問題先
今年個問題係唔識攻,多過唔夠守啦(無論係咩原因守得住都好)
咁係攻唔到嘅情況下,出隻攻得嘅閘都無可厚非姐
梳出左幾場都冇乜傳中真係有威脅
我承認佢落底傳中係羊做唔到,奈何左翼冇乜幾次同佢配合到落底呢
大佬啊 雲膠爾走個陣 成隊平均年紀係24 25
依家28 29呀

雙閘
右閘-華西問題無解決 大米都係依幾場先出番
你都要搵個人培養或者都要適應架
拖到華西34歲 先搵人接手?依個位差不多接近無輪換

左閘 - 出撚羊我覺得無問題 但之前係連續5 6場正選
梳又唔係踢得差 點解唔可以係對下游波 出下梳輪換下先?定你信摩佬想幫羊爭英撚世盃位?

中場 - 爆炸 馬迪 29 30,hehe 28 但仲可以接受係真

左翼 - 山同馬問題 完
冇話佢冇責任
但我主要係講緊佢冇老化緊隊波姐,上面有人話老人聯呀嘛
如果佢下季真係仲用左羊右華既話,好難唔屌佢老人聯

仲有下季山9如果都踢唔番妓果陣表現,都只係牛助
高薪踢西波
https://www.transfermarkt.co.uk/manchester-united/durchschnittsalter/verein/985
27姐 冇咁誇張
V92走果時應該24

下年費蘭尼都走啦
有得買兩閘我諗摩9應該上季都想買
係市場上冇啱心水啫
佢都唔會輪換嘅 玩開winning eleven
所以兩閘卅幾佢都仲會場場出
唔關有冇買人輪換事
我唔信夏天唔買閘
除非下年正選係梳、文西
摩佬上兩年暑假啲重點收購都好針對性
拜利、普巴、Lkk
唔係而家打機用曼邊有咁爽
想問下當年摩佬用伊雲用到幾多歲,班軌叫買閘叫左幾多年??
Ddg
新右閘 拜利 白lin 梳
普 麥湯
福 lin 馬
Lkk
當佢地真係留隊 依度最起碼打到5年
話年紀老化真係完全唔同意
Totally agree la
原本覺得hehe幾好 好有舊曼個種熱血
其實會係隊長好適合人選
但可惜雪到凍哂

又或者咁講 每隊都會有粒星 有個靈魂人物
爭冠球隊更會前中後有個主軸線

但依家曼係邊個?
普巴定山狗? 梳鳩就算黎梗一年都睇唔透
雖然死攬伊雲係抵屌
但同時油王閂水喉、加冇絕對買人話事權
想買都冇得買啦
你睇下干地今年
你老豆有心想咁踢就話姐

E家馬仔9成都走撚緊
單講年紀 我地同鏝都差唔遠
佢地仲有個核心施華30up 費甸仲老過馬迪
係閘位洗左5000萬先好過我地
有邊幾個係必然正選?鬼唔知後備大把後生仔咩
後生一定要正選?
咁你數下有邊隊係成班後生波
利記?
你淨係後防講個幾個 今年坐櫈多個有得出啦
馬同梳下年仲係到先講啦
鬼唔知你樓上個過球迷陣好好j
100分果隊?
中場 中堅 用有經驗波底球員 當然好好啦 就算3張都無大問題 依啲位球齡同經驗視野都好重要

翼 同 閘 有後生唔用 走去買個老嘅 死攬班老嘅
係成績還可以接受 但依家係連輪換都無啊
係未去到34 35先搵人接手先
仲未講要適應英超同人夾 打overlap個啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞