[歡送卡神 & 決戰車仔 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [327]

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
細緊練波都整傷過宗師幾次
所以當年朗隊插水破佢地不敗,
有班妓仲會屌到依家
朗隊好波!
冇人咁講過,係人都知vidic 勁,不過你睇下同vidic 拍既人再睇下依家曼中後場係乜春黎
同埋果d 咩top 3 真係唔好拎出黎講,傳出去笑死人,又冇拎過咩獎,係真係top fit 果幾年係勁,不過都有團隊既credit 唔係得佢一個
不過你拎得白lin 俾算啦 只可以vidic 都係一個好中堅
話Vidic top3都會俾人笑?
vidic拍卡膠廢查細孖前鋒華
白lin拍馬迪hehe左羊駕華

唔覺爭好遠

重點係vidic柒果幾獲係top fit torres完剋佢
其餘比賽佢大部分時間屌打人

白lin係不停自爆
近期先好番d
踢過曼聯既球員都會比人笑架啦
你唔係未睇透呀?
Vidic全盛果年入過fifa team of the year
話佢果年top3唔過份啦
Vidic你都未撚睇過就收皮啦
兩年英超最佳球員
兩年入選FIFA最佳11人
四年入選英超最佳陣容

咁都唔係top3中堅
其實防守球員,好多第一季去到英超
好多都on99
又多高波又跑狗
迪基亞一黎到,都成日出迎失敗
咪比啲時間連迪路夫
你唔係認為白lin有得同v15比呀嘛
冇人咁講過,係人都知vidic 勁,不過你睇下同vidic 拍既人再睇下依家曼中後場係乜春黎
同埋果d 咩top 3 真係唔好拎出黎講,傳出去笑死人,又冇拎過咩獎,係真係top fit 果幾年係勁,不過都有團隊既credit 唔係得佢一個
不過你拎得白lin 俾算啦 只可以vidic 都係一個好中堅
vidic拍卡膠廢查細孖前鋒華
白lin拍馬迪hehe左羊駕華

唔覺爭好遠

重點係vidic柒果幾獲係top fit torres完剋佢
其餘比賽佢大部分時間屌打人

白lin係不停自爆
近期先好番d
其實防守球員,好多第一季去到英超
好多都on99
又多高波又跑狗
迪基亞一黎到,都成日出迎失敗
咪比啲時間連迪路夫

白lin 進步係有既,起馬本身係有腦
仲要個時好多其他中堅都唔差 都可以贏到咁多獎
冇人話唔比時間佢wor
係有柒頭拎vidic比torres sm做例子幫佢講說話
有d on9

放埋係po頭
淨係兩個英超最佳球員都殺撚晒啦
強如牙朗亨利都係得兩次
下季皇馬球員
呢度無時無刻都有罵戰

究竟有邊樣係大家一定唔會屌?
唔出馬=屌你老母死摩狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞