[歡送卡神 & 決戰車仔 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [327]

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
點睇加利仔叫佢轉行打中堅算
傳埋球直線比福

呢下佢又唔爆....轉身回傳
個個都要上腳(除咗mata) 踢條撚咩
麥湯俾大力少少就靚哂
見到福仔帶返後果下真係
應該去又唔撚去
新人留名!
據《鏡報》報導,曼城已經接近以5000萬英鎊的身價簽下水晶宮中場韋費特沙夏。
係...傻逼...
Premier League prize payment forecast. Man Utd forecasted to receive £153,612,709, the most in the league. #MUFC
Wolves want Manchester United outcast Victor Lindelöf on loan next season. (Source: Sunday Mirror)
對親強隊都有表現 咁都唔叫即食?
定你想一黎到就打到沙拿咁先叫有表現?
Everton are hot on the heels of Tottenham's Danny Rose and could make a £37m bid this summer. (Source: Sunday Mirror)
最好鏝簽佢 同史達零功能一樣 點都有個要犧牲
不了 下半季仲穩過落河
諗起摩佬話唔買進攻球員
下年都係呢班人就
佢2:3水晶宮果場打得好柒下

係前幾場打阿妓先淡定返

整體我覺得仲係一個隱形炸彈
踢升班馬心理壓力冇咁大可能容易d發揮
佢成日騰騰雞雞咁
我有留意到.............佢識得屌隊友
有說服力過細緊,鐘斯

細緊 連屌既時間都未有,又要自己執自己D屎
鐘斯都有屌, 但都係自己同自己屌多
講緊中堅果種壓場力既感覺....
連特 > 屎波, 鐘斯
三個夾住都俾到出嚟係咁上下
唔講以為山狗帶曼聯在歐聯入左4強/決賽 拎緊高糧 又著7號 都carry唔到左面進攻 反而要球隊遷就霸左個期打得好嫁馬仔嫁位 又妹波 又沒突破 埋門又唔是太出色
成日移入中路塞死普巴 一次搞死曼聯2個進攻點
其實都真係見到Lindelof真係進步緊
啲高波或者判斷封位係穩咗好多嘅
下季未必會係正選 但應該都會多翻啲機會正選上場

至於細緊就都係時候走架啦...
上季明明好正常
曾幾何時都對鐘斯好大期望
因為講真 鐘斯用波係唔差嘅
只不過都係衰狀態問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞