[歡送卡神 & 決戰車仔 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [327]

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
下半季對big6都格食格
同埋作客和利
都係靠ddg神救左2/3次咋
曼聯果場連過半場都成問題
果晚我以為睇緊利記對南華
所以話柒買柒
咁邊到有說服力?
又唔係屠疤拜入決賽
其實令人不安既係...講另外幾隊絕對主力球員
人地果幾個都係後生當打,穩定成季有表現,可見將來人地都係圍住佢地黎砌隊波

我曼應該係suppose Pogba,仲係令人失望,唔穩定
LKK 仲要觀望再進步
成季黎對阿狗雙殺,對利一勝一和,對車一勝一負,對鏝一勝一負,對熱一勝一負,俾你講到好似對big6 勝率好高咁
fifa過左30就要賣
大大隻字講下半季
你就講成季
唔係鬧緊下半季用人好差咩?
拜利季初傷、lkk新加盟,咁有冇得如果?
所以咪話今季失敗過利狗囉
聯賽第4vs第2(但係其實第4同第2分別只係差在要踢多場附加賽)仲未計人地排第四唔多唔少因素係分心歐聯,如果好似我地咁早出局已經係兩回事。
另外歐聯決賽vs足總盃決賽,我當你拎埋足總盃冠軍好未,你覺得入到歐聯決賽重要啲定足冠軍重要啲
下半季贏阿贏鏝人地半隊副選
不過你覺得利記冇料到
我地曼聯愈踢愈好我都冇計了
根本係隊波好多位之前係未夠班
唔講牙朗,
2R、當年大米、吞精、杜奧巴、我地嘅傑斯,幾多人成30歲不知幾撚勁

V92、椰子時期真係冇點買到有質素嘅勁人
所以摩佬係講得岩,where they play how they play if they play
車仔嗰球黑左個越位,對鏝嗰場一個紅牌一個手球
話利黑羅馬時都要睇下自己個第二點拎返黎
兩年前就仲係 依家除左阿里 D山 仲有邊個後生
Kane, son, eriksen, alli呢d骨幹都係24-26歲
人地仲要一月買lucas 又係後生
我係純粹想講贏猁唔算係格食格啦
要格食格上半季都贏左啦
點同猁同鏝果種格食格

我始終覺得猁入到決賽係好運多過好波
中間冇撼到隊真強隊
上季尾到今季初高普都仲比人鬧緊廢中
死攬兩個廢龍
係失驚無神比佢入到決賽先好似好勁咁
咁我曼連西維爾都搞唔掂叫咩
人地攬廢龍係買唔到咋
你比個ddg高普你話高普要唔要
死都唔肯承認人地嘅成功
淨係一尾話人靠黑哨、好運,不如欣賞下點解人地做到自己做唔到啦,俾利記條簽我地踢,我地羅馬都未必過到啦
你夠唔認摩佬成功教化lin啦
咁摩佬買唔到閘又唔見你話送個卡華積比佢
買唔到同唔買係兩回事
我買吸引力係球壇算好大啦
除左唔夠皇/ 錢唔夠psg多
連山狗都可以係當時拎硬冠咁濟既曼城度搶番黎
賴買唔到人講出黎自已會唔會笑
你睇下摩佬點評價羊下季既重要性好過啦
你就知佢係買唔到定唔想買
咁高普咪又係講過兩個龍好撚勁,唔洗買
為左唔承認死敵進步已經語無倫次
睇返成季
想讚下對強隊既表現
但又諗起輸過晒比3隊升班馬
失過分比西布朗,史篤城,修咸頓咩都抵消晒

再加歐聯主場出局表現之差劣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞