[歡送卡神 & 決戰車仔 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [327]

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

曾經有一份至真既愛情擺係我面前但係我冇去珍惜到冇左既時候先至後悔莫及塵世間最痛苦莫過於此如果個天可以俾機會我番轉頭既話我會同佢講我愛佢如果係都要係呢份愛加上一個期限我希望係一萬年
唔係識唔識欣賞問題

先唔講猁今年入到決賽點都係有運
就算佢橫掃疤拜入決賽,做曼聯迷我點都唔會欣賞佢
最多係敬畏佢

死敵隊都要去欣賞,咁同個咩630有乜分別
你話中立啲嘅球隊可能都仲會留意下
高普係「教」個成績出黎
魔狗係「買」個成績出黎
平行時空
你post下高普幾時話自己兩個龍好撚勁睇下
欣賞 =/= 鍾意
知唔知有野樣叫識英雄重英雄
唔係話要讚要欣賞去奶佢地袋底
大家競爭對手
知已知彼好重要
你見到人地進步緊
自己仲係原地踏步淪回緊
唔會覺得有問題?
https://hk.mobi.yahoo.com/sports/高普確認卡利奧斯係冧巴溫-205315899--spt.html
對於米洛列特,我一直持非常正面態度,在利物浦當守門員或中堅絕非容易,我很滿意己隊門將情況
成隊後生冇經驗
歐聯咪比人反cup
現實又唔係一到30就唔識踢波
摩佬教化過lin邊一樣野?
重點係我唔認同有原地踏步緊
Moyes->v92->摩
有原地踏步?
上年一黎就有盃仔捧下,今年上返第二
咁得原地踏步?
一定要跟人地嘅方法?
改善進攻我認同
買人方面我覺得已經做得唔差,年年針對性買左,咁仲有位未補齊,我覺得係每年有限budget+市面冇好人選,唔係專登唔做
用人方面,有好有唔好,總體不過不失,始終伊巴拜利傷都有影響,事實上馬福出得唔少,有用好多後生仔

咁點原地踏步法?
不如樓上幾位巴打解答下小弟疑問

1. 中堅 防中 組織位中場 以老帶新 30路有經驗球員係好正常好應該

但依家雙閘大玩33路,左閘仲要有梳唔用死出羊(尾場係最好證明,除非你話摩幫羊爭世杯),左翼買過過左頂峰球員,仲要係一個鐘意走入中路嘅球員,姐係邊位 球場闊度交俾兩位33路閘位球員?

2. 有人話唔係唔買 係買唔到姐
咁係未等到34 35 歲,先再搵個球員適應到英超 等佢又夾到球隊 再打到overlap ? 依家係連兩閘輪換都好少,唔可以培養球員?梳鳩定係又玩心態論 班後生心態太差?

3. 爭冠個幾隊波都有keyplayer 基本form
上半季普巴朋友隊 左路靠福馬快攻 右路馬達入中路讓俾華西出波 打燒味 兩邊分攻都尚算清晰

依家山黎左 幾場過後打法又唔同 再大玩大帝足球
咁到底對波應該由山做keyplayer定普巴 定兩個都融立唔到?
我意思係過左半季 都睇唔到個form係點,係連覺得下年都唔知係未又會咁場場柒住贏幾場 之後又輸啲濕鳩波

如果你滿足前4 覺得無form鳩鳩下又贏到big 6
然後鏝 猁 熱 三隊進步 當睇唔到
咁我無野好講
人地對祖記
祖記差d賤種都搞掂埋
我地隊波咁健康
老中青都有
對西維爾又打成點呀
真心想知lin 嘅遠射,無球走位,勤力,踢波嘅sense呢四大賣點邊一樣係摩佬教出黎,而呢四樣野邊一樣野係上年我冇吹奏過,仲要俾反連黨笑
駁唔到
對閪又真係衰自己 衰太保守太消極
我覺得隊波有返幾個老波骨
就算落後 心理質素都應該好d
同埋現實始終唔同fifa
好難用11個妖人拎冠軍
一句講晒:
摩狗OUT!
我都唔係話要全隊唔過30
只係體力化既位e.g. 翼/閘後生係有著數
無論速度同體能
你睇番前一兩頁我都話有d位係要老d有經驗有著數
E.g. 防中/中堅
例如馬迪,佢keep到狀態理得佢踢到35
我睇唔到上半季點好過下半季
下半季聯賽贏鏝猁軌 足總盃贏熱
講歐聯 西維爾冇得講 係踢得柒
但唔記得左上半季輸過俾巴素利?
仲有講咩上半季普巴朋友隊都搞笑啦 普巴傷左兩個月
究竟話普巴同佢班fd子有化學作用係點睇出黎
Fd還fd 但我見山狗吊波俾普巴仲有配合過同lkk馬
對曼城入 就算對水晶宮唔入 但下半場都有一場球咁吊成功
馬同lkk 對普巴有咩咁夾
下半季除左對鏝
其他全主場
對鏝仲要人地夾住前後兩場歐聯出左半隊選
阿又出半隊副選
我由佢預備組睇到佢上一隊
佢係摩狗手下係有進步 以前佢冇咁有信心推個波跑前
同埋佢係轉守為攻既決定都係做好左
總括黎講
大致上反摩好針對佢個戰術踢法而不滿
熱猁明明海鮮波、名次較後,但踢法進取有活力,所以好buy佢地果套
所以賽季中段先有咁多人叫肥普過黎
另外當然係輸比曼城咁多先分,同歐聯16郎、買山都好有問題

但另一方面
我睇到嘅係球隊成績有每年進步到
而且由上季冇把握力、強強對碰輸多贏少,
到今季有lkk加盟、仲慢慢進步緊,下半季仲可以全勝big6,而防守整體上都穩過上年
所以我認為如果摩佬有心做,可以每年keep到進步,好希望佢可以長教,將隊波慢慢重新build up,而家隊波球員唔係冇球技,係唔夠心理質素,呢啲係摩佬以前成功嘅隊伍陣中球員必然有嘅野

仲有嘅係,佢係3個教頭入面最尊敬費sir嘅一個,佢甚至話希望費sir會同佢地一齊坐車去比賽,所以我有理由相信佢好有心機去教曼聯
除左一啲名宿,例如傑斯之外,
換帥可能有助換黎一兩年嘅成功,但長遠黎講未必係件好事
賽程一早定左啦 事實係成季都差唔多
講咩上半季好過下半季我真係睇唔出
上半季唔多鳩波?
下半季對強隊就話主場
咁上半季連和三場非頭六 兩場係主場又唔計?
根本就係一路都咁鳩
講到山黎左先特別鳩
你夠唔認摩佬成功教化lin啦
摩佬教化過lin邊一樣野?
真心想知lin 嘅遠射,無球走位,勤力,踢波嘅sense呢四大賣點邊一樣係摩佬教出黎,而呢四樣野邊一樣野係上年我冇吹奏過,仲要俾反連黨笑
我由佢預備組睇到佢上一隊
佢係摩狗手下係有進步 以前佢冇咁有信心推個波跑前
同埋佢係轉守為攻既決定都係做好左

今季踢得好左最主要真係因為信心大左,以前喺禁區外起腳都唔敢,但係好難話完全關摩佬事,摩佬對lin最大嘅幫助就係將佢嘅位置由邊路轉返喺中路個10號位,我覺得從技術上黎講,今季嘅lin同上季分別唔大,只係上季摩佬唔識用佢,但係今年就識用咁解
下半季繼承左猁狗劫富濟貧又真係幾好
普巴同馬夾定山狗夾?
真係駁唔到 兩個一齊係中路扲波踢咁解囉

馬同山個人入波問題就唔講了 廢時好似琴日定前日又有激烈討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞