[歡送卡神 & 決戰車仔 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [327]

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
我話你打j係指你打下半季贏哂big6咁濟
因為我既理據係下半季多數主場+有2場對面出副選
所以根本主要原因係主客關係
之後你又講到合作問題
話普同山起碼吊下波之類
咁都唔係話下半季好過上半季?
無錯你係話成季都鳩流流,大家都認同
但鳩流流都有分鳩d同冇咁鳩
你719成篇d論據都話下半季無論配合定成積
即使鳩流流都好過上半
至於你點解回第個人下半季少一分我就唔知你
我只係討論你719果埋理據
想話係唔rigid
講波講到變講點討論就不了
妹巴妺少陣 簡單直接啲已經會好好
咁講真 隊波依家既問題唔止普巴一個啦
我覺得其他人走到位 唔止馬達連加特走
普巴唔會咁妹 佢都會易交d 隊波都爽d
而家好興中間塞一堆人 冇乜人喺邊線鳩衝上去 有時我見sorb跑咗邊線空位 啲人都唔比佢 一係回後一係再塞死中路 迷馬黨都認同馬仔懶 成日企喺到鳩等 係上兩場有華西嗰場好啲 one two之後突破到底

最後摩二季扲唔到冠 其實我地會唔會之後都沉落去 大家會慢慢習慣爭前四就得? 我對摩佬都係覺得 佢教短時間止一止血扲返一年冠。而依家我只係見到一對由後生人主導有未來嘅球隊 又變成老人聯

屌你老母 一開始明撚明冇講過單指兩閘老化
而係講成隊變老人聯
後面自己改撚左咩中堅防中唔計
反口覆舌 曬撚曬我時間
我本身719回個個人同我講上下半季分差係同一個人
你係搞錯我個立場多過唔知我做乜鳩講下半季少一分囉
幫下半季講野 係因為原本個位講到上半季有form
我先用下半季既好野去講返成季根本好撚balance
“講老人方面係指翼閘 講得唔好”
其實依到都講左我一早話我講得唔好

不過唔梗要 真係唔好意思 係我唔好 哂你時間
又話你抽水 真心唔好意思
仲要麻煩埋你 半夜問候埋家母
你順序睇落去
你回第一次講既野
無論舉贏big6例子同普巴山狗配合仲好例子
都一面倒指出下半季好過上半季啦
歐聯個例子你就想話歐戰上下半季打和
我回哂你話你d理據唔rigid
你之後先回第位巴打下半季少上半季一分
咁點睇都係你立場問題/講錯野
你順序睇唔洗睇埋第一個人講d咩

「基本form
上半季普巴朋友隊 左路靠福馬快攻 右路馬達入中路讓俾華西出波 打燒味 兩邊分攻都尚算清晰

依家山黎左 幾場過後打法又唔同 再大玩大帝足球
咁到底對波應該由山做keyplayer定普巴 定兩個都融立唔到? 」

佢講上半季有form 再問下半季山普既化學作用唔撚得
咁請問如果我認為上下半季都好撚balance 下
我仲要講上半季幾撚好? 我緊係講返下半季有咩好
你個所謂balance係你後尾先講咋
情況等於你同第條友討論A絆定B女靚
有人話A女又高又長腿乜乜乜
B邊度正呀?睇過?
你就話B又大波又剩
咁你既結論好明顯係B正d啦下話
之後你先轉風向話A/B一樣咁正
每日都有互咬
你仲要反駁埋上半季唔見得咩化學作用
反問埋馬同LKK有咩咁夾
今次仲由朝咬到晚
btw 0441
轉乜撚風向
一開始你話我咩打j之前我已經講成季都咁鳩
你係完全忽略我個個留言
亂扣帽子話我轉風向
你就ignore佢講既野當我第一個回覆係獨立性 冇回應緊有個講緊上半季有form既

我要轉風向既我要由你未話我打j就咁堅持上下半季一樣?
講分差係我自己提出 唔係人地問我先講
連分差係下半季都係我自己拎出黎講先都可以話我改口風
你真係好撚鐘意強加你自己想法落人地度

的確我係見唔到馬lkk同普巴有咩夾
個位人兄問心我答返乜
一陣臨訓前追下 TOO LONG
個個回覆都一大篇
清新同落河真係訓係度都入國家隊
我都訓 佢明就明 唔明就唔明
我就搵唔到你所指回覆前點一直都講成季都係咁鳩冇咩分別喇
係咪你幾個星期前講過,不如你搵番出黎
但你成篇野不段反駁上半季冇配合
用下半季山普配合加big6成績論證就係#719大家有眼睇
咁你都要拗話只係指出上下半季一樣,而唔係話下半季好d我都冇野好講
你點解後尾又舉個自打嘴巴既例子就唔知你
佢兩個行到路就有正選
原來我曼今季無人試過hat-trick
攻力低到喊
龍門得清新同卡巴拿路係歐洲做後備
其他一件墨超一件阿甲
唔怪得清新唔使走去爭正選搏表現
S.Kagawa
賽程一早定左啦 事實係成季都差唔多
講咩上半季好過下半季我真係睇唔出
上半季唔多鳩波?
下半季對強隊就話主場
咁上半季連和三場非頭六 兩場係主場又唔計?
根本就係一路都咁鳩
講到山黎左先特別鳩

呢到唔係已經驚死你唔明 清楚講返我個立場
之後你仲可以強加話我改變立場個下好野
呢段野係我「第一次回你」已經咁講
我想問如果我第一次已經同你表明立場係成季都鳩下
我想問轉過咩風向
訓左兩日 想問下依加咬緊乜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞