[歡送卡神 & 決戰車仔 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [327]

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
Dp2 d廣告多撚到

仲多過avg3
準備好上堂學嘢
佢淨做防守真係fit嫁
其實咁嘅人腳真係合格咩? 定大家俾過去三年影響到覺得爭前四就得先?

今年未開季前 我覺得最低限度都應該咁:
聯賽: 有力挑戰冠軍 講梗係可能最後幾輪先分到冠軍
可能話81分已經幾好 又可能話只係有幾場柒咗 但打左成年 我連摩佬式勝利11人 固定班底 都覺得仲未見到 唔好講山黎到之後 又要重新搵個進攻模式

歐聯: 我覺得入到8強都收貨
始終依幾年歐洲賽都唔係穩定 就算上年贏歐霸 其實都未話係有個種好放心個種感覺 今年16強仲要輸 仲要輸到連踢左咩都唔知 攻防都有種揀波踢感覺

本地杯賽: 最少一項冠軍 同有輪換
我覺得合格嘅 但如果輸比近況咁差嘅軌就另一回事

夏季買人: 盧卡古 馬迪 白Lin
合格啦 市面根本已經愈黎愈少中鋒式st/cf 唔通走去買呀king咩上年
後防其實近年好多都水味濃,白lin俾多一年吧

冬季買人: 全能到仆街
都係個句 如果普馬開始上力 唔係話左路好好 但大家都知右邊係需要增強 而當時曼同鏝仲有力爭冠 你買山狗返黎放去打左 仲要成個form重新run過 依家差唔多場場 唔多唔少因為山狗 而連點出我都唔q知
上半季 係講梗 你大約都估到個form係點呀 依家根本係成個中前綫 全部人因為一個山狗亂哂 我覺得摩佬好大責任

最後摩二季扲唔到冠 其實我地會唔會之後都沉落去 大家會慢慢習慣爭前四就得? 我對摩佬都係覺得 佢教短時間止一止血扲返一年冠。而依家我只係見到一對由後生人主導有未來嘅球隊 又變成老人聯
不如試下印屎波?
好同意

摩二季連form都無先係最撚難接受,仲要係買左個"全能到仆街"之後連開始有少少form 既普巴朋友隊都無埋

迷摩可以話 普巴朋友隊 成班大帝揀波踢,但起馬叫有form,只要開波之前屌下佢地可能就得

但e家係連摩9想踢咩form我都唔撚知,守又唔得攻又唔得淨係要波牛就係form
點老人聯法?
買返黎係得山、馬迪老,伊巴都走左
用人方面,後生嘅馬福出場時間都唔少
又提拔麥湯
呢點完全唔認同喎
我之前都有係到講過
反而唔好再買新仔住
除非福馬走或者超級幻幻
而家應該買返個當打,最好有領導力、拼勁去帶起隊波
隊波而家太多後生,有啲群龍無首嘅感覺
回購朗隊
其實老人聯唔淨係指年齡吧,仲有實力既幾老有咩問題?
好似馬廸,華西lee d好老實唔亦意佢地,因為佢地交到貨

但死攬羊,屎波lee幾個真心為咩?
仲有山9真係好波到要場場正選咩?
我之前都有係到講過
反而唔好再買新仔住
除非福馬走或者超級幻幻

Lee d人通常要練出黎,好難買得到,因為Lee d人一係對球隊大貢獻,一係本身好有實力

上季都還好叫有伊巴但要有伊巴咁既人邊有咁易搵

如果要搵E家除左C7 有咁既料(有實力+有貢獻)真係諗唔到了
朗隊
難以置信
身為一個曼聯球迷竟然冇印左屎波寧既波衫
mata,hehe都唔後生啦,雙閘都三十幾
屎波我諗都係逼住用,個個輪著傷得佢唔傷有態(穩定咁廢)
上年有一排正選都係拜利鍾斯

出羊我諗係戰術需要
羊啲個人側擊力比梳好
梳就好活力啲,但一黎左翼同佢冇默契,二黎佢出波真係麻麻,二揀一下唔可以話出羊一定錯

山就冇得講啦,卡士係有,但始終配合上未做得好

其實講真,雖然洗咗好多錢,但其實要執嘅話,仲有得執,隔離冠軍嗰隊係後防幾乎成條換晒,唔啱換到啱,又冇出青訓

話摩佬戰術保守、唔識攻,都理解
用人、買人方面我覺得合格有餘啦
本身HEHE 都有望做到大佬,但雪左半季E家應該難D了

佢做既話晒有西班牙幫支持,加上季MVP夠牙力
我之前都有係到講過
反而唔好再買新仔住
除非福馬走或者超級幻幻

姐係山狗啦
mata很坐後備無所謂啦
山狗拼勁就爆哂
但係當打就...
Mata hehe都非必然正選啦
雙閘就真係要買
摩上任後都好似未買過閘
咁唔係佢專登要老化隊波喎
如果佢買咗隻30幾歲嘅閘就話姐
其實係
但邊估買完番黎得番拼勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞