[歡送卡神 & 決戰車仔 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [327]

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
個人意見要我排曼聯中堅 Vidic 先過Rio ,Stam

去到Bruce 果d 唔識就唔比
07三冠 李雲迪 + 前鋒華 依四個組到埋一齊已經係有今生冇來世 絕對係世界級

99三冠 舒米高 史譚 朗尼莊臣 加利仔 艾雲
後防都冇07果屆咁屈
布魯士同巴里斯達 又係一對好拍檔 年代久遠 我都係睇過佢地臨退休果陣踢 所以比較唔到
而家d後生仔唔明白,早幾年見到維迪傷癒出黎頂住條防線個種安心
場場都柒幾獲
禁區撻q 發夢冇mark人 傳中包錯位
爭頂明顯毛手毛腳被foul
控波幾腳先控好 miss左運波上去時機 搞到要回傳 人地又mark番好位

仲有做埋d on9仔野
人地傳失de gea 出黎沒收 佢次次懶鳩型攤開手叫人easy 洗撚你教咩 快d跑開比位degea傳啦

佢d屎唔係有jones baily degea執? 收得皮啦
史譚同vidic有得比
bruce實力唔覺有咁勁
果個年代英超仲係好英倫風 對手冇咁多元化 顯落比實力強
都係爺爺黎左先有改變
屎波係雲高爾年代都勁過一季既
Rooney 讓12碼比馬仔同普巴破入球荒
真真隊長
馬差得過屎波0?都唔知邊個係傻西
唔反對佢做後備 卓卓有餘
但正選 不了

其實唔係全部佢問題 係摩佬死出佢
佢都知自己廢 波底差
有d對其他中堅好easy既波 佢都會淆底鳩清出邊線算
今年後防個個都跌Watt

拜利覺得佢遲早柒一鑊勁嘅
有時踢得太高章
柒左啦
條友心理質素差到
都唔明點解有排搵佢做隊長
身為隊長一d氣勢都冇
乜有後生迷曼既咩
不過早幾年講緊佢最後一年係曼,就算回晒塘都好,佢同里奧一出黎 個心真係定好撚多 唔洗撳咁多平安鐘
martial 呢年做過d咩...
出親黎都未訓醒咁
拜利係第一年頭半季踢到一線水準
之後都久唔久派下膠
佢係殺好多波
預判幾好
但佢咁標波法造成久唔久標唔到就派膠
得頂波叫ok, 鬼叫英撚咩,又係陣中咁耐
點會冇啊
99三冠 舒米高 史譚 朗尼莊臣 加利仔 艾雲

其實得史譚係真世界級
舒米高99年其實退化好多
加利仔 艾雲英超一線但出歐州唔係(e.g. 舊年華西個level)
朗尼莊臣二線

果陣好靠四件世界級中場
馬仔聯賽入球第二多都叫冇做過啲乜野?屎波入幾多波都補唔返因為佢失嗰啲分啦
你地講到vidic咁勁 都要半季時間適應
白lin用大半季好過份咩
失波佢實擺嘆氣樣,唔係叫醒隊友
中堅睇入波
翼峰睇防守
好亂
唔過份
我覺得每個球員都值2年時間,第三年都差可以放棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞