Super Junior 後續《Replay》Lo Siento 412爆紅相愛相殺討論區(18)

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
https://m.weibo.cn/6493902701/4230120904046119

好可愛呀李赫宰懵盛盛咁
不過隻腳好似仲未好返晒 仲要走幾場演唱會辛苦晒
大家記得idol champ
好萌 阿ni呀~

有冇人同一個理由封左
客服話搵緊解決辦法
垃圾melon
1位果d公司刷就冇問題
我地海外就連ac都比人封埋
咩叫同一台裝置重覆註冊? 你自己多個melon acc?
好想剪出來日日聽佢咁溫柔同我講野
唔知
我ac淘寶買嘅
得我自己兩部電話登入過
個客服話大規模封ac
我覺得似係佢地註冊嘅問題
灰頭真心型到顛
東神之後都有綜藝係xtvn播
個時間好過super tv好多
8點就播
180417 三成洞簽售後記【小心臟不好的勿看!】

@1106_SJ_HJ
飯:你好hh
源:你好~ 噢~ 小可愛 ㅇㅇ이~(哥哥叫了飯名字的昵稱)
飯:內hh 歐巴這是禮物 hh 包裝紙和歐巴好像 hhhh
源:誒誒??(歐巴特有的表情..) 謝謝~
......
(十指交叉牽手的時候歐巴突然)
源:你也單身吧?
飯:啊?是 我是單身....
源:我也單身呀 是你的未婚夫^^
(推主說被嚇了一大跳當場go die)

老崔幾時咁識撩
腦海想像左一次好正
@欢喜-ccc
哥哥说supertv第二季敬请期待
老崔说第二季他也会在哦[嘻嘻]
哇我们崔cool超级期待了 ​​​​

以前都好少見老崔一齊玩團綜
終於
@欢喜-ccc
哥哥说supertv第二季敬请期待
老崔说第二季他也会在哦[嘻嘻]
哇我们崔cool超级期待了 ​​​​

以前都好少見老崔一齊玩團綜
終於

太好啦 好期待
太好
即刻同我個經理講先
佢好中意馬始
佢地呢幾日係咁撩女
呢d機會幾時有我份呀
大雲solo出道兩週年粗卡
如果大家有睇開文嘅話
誠懇地向各位推介一篇歡樂全員向嘅文
同時建議大家唔好喺公眾場所開嚟睇
因為實在太好笑
主CP 83/赫海
lofter:http://evilyuniejun.lofter.com/post/1e8ec934_12a349f3
wb:https://m.weibo.cn/5694698819/4229198514063565

@十亿级E子
《你所不知道的冒險者遊戲》
三十代傻崽子們的真心話大冒險遊戲
全員向不打tag了,請不要白嫖我
背景架設19年草菇退役九人合體,有不合理處請略過吧,我畢竟不是他們的經紀人【。
又名朴正洙今天被弟弟們欺負了嗎 ​​​
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞