Super Junior 後續《Replay》Lo Siento 412爆紅相愛相殺討論區(18)

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
屌真心覺得海外刷冇用 冇理由其他乜都上哂係佢唔出現
打榜重點集中post
[歡迎copy然後加資訊上去!]

1. Melon、Naver等音樂同搜尋網站
搜索字眼:
- 슈퍼주니어 Lo Siento
- Super Junior Lo Siento
停留一陣(~15秒)先閂

2. 喪Melon
*下載記得要Del咗先刷!

*注意版本 BS、OMC用Play版音源 Super Duper用station音源

3. Youtube
自己search super junior losiento
唔好閂廣告 唔好Mute 一直聽 聽完清recond

4. Genie

上面兩條link都有一大堆genie link
無買瓜又有電腦可以幫手刷genie!!
記住一定要用電腦,唔好用手機!!
一個帳號一小時一首歌只記一次,所以可以準備多幾個帳號[/quote]

補充一下,如果見到紅圈變左0就開新一條link
(如果你開google drive入面嘅link就好似幅圖咁有曬咁多首新歌,但我個人覺得只係聽第一首主打就可以)[/quote]
姐係一個ac一個鐘入面聽一首歌?[/quote]一個ac一個鐘同一首歌只可以聽一次
如果好似上面張圖咁,你係可以一次過聽曬playlist入面嘅歌

但如果playlist只係得lo siento一首,咁你聽完一次就要換新ac啦
等你絲~ 我將你combine入去啦~ 方便成抽copy
打榜重點集中post

搜索字眼:

2. 喪Melon

*注意版本 BS、OMC用Play版音源 Super Duper用station音源

3. Youtube
自己search super junior losiento

4. Genie

一個帳號一小時一首歌只記一次,所以可以準備多幾個帳號

(如果你開google drive入面嘅link就好似幅圖咁有曬咁多首新歌,但我個人覺得只係聽第一首主打就可以)
姐係一個ac一個鐘入面聽一首歌?[/quote]一個ac一個鐘同一首歌只可以聽一次
如果好似上面張圖咁,你係可以一次過聽曬playlist入面嘅歌

但如果playlist只係得lo siento一首,咁你聽完一次就要換新ac啦
打榜重點集中post

搜索字眼:

2. 喪Melon

3. Youtube

4. Genie

一個帳號一小時一首歌只記一次,所以可以準備多幾個帳號

(如果你開google drive入面嘅link就好似幅圖咁有曬咁多首新歌,但我個人覺得只係聽第一首主打就可以)
*一個ac一個鐘同一首歌只可以聽一次

D ''quote'' Del極都走漏眼 嬲
//https://weibo.com/1377700560/GbON1quV7?type=repost#_rnd1523577714043

这瓜这么难切!其实韩饭也在切!都在互道辛苦~借用一句图9韩饭ELF的话:
“知道有和我一起刷音源的ELF,心里就觉得很有底气,也很感谢,大家辛苦啦!”
有饭心的人,都在做实事,无论是韩饭还是大陆姐姐~我们都做到为心无愧就好[耶] ​​​​//

其實都有正常嘅韓飯一齊刷
大家都唔好放棄 加油!
睇到呢句我明白圭當時比特隊認同時既感受
@小童童几

说真的 我是从昨天到现在到现在一直在切
包括很多在超话里的妹子一直在努力
但是涨幅实在是太感人了
让我不得不怀疑自己是不是切的废瓜 铁瓜
于是看到了超话里看到了有人推荐 멜론 아지톡
멜론 아지톡 Aztalk
可以用来检查自己究竟有没有切瓜成功
需要登入 韩国苹果ID下载 安卓要找安装包
像登入melon一样登入
上面的认证时间是韩国时间[跪了]

https://weibo.com/2186098313/GbQLvin5Z?type=repost#_rnd1523583411545

大家可以check check
我覺得刷其他網好過 melon太難
Melon記得閂緩存
買左唔刷唔抵啊 唔好比隻金鋼瓜搞到灰
大家一齊加油!!
可以down嗰個apps睇下刷嘅瓜有冇用~

멜론 아지톡

app store關鍵字
📣Replay-集体搜索和刷音源
🌟时间:4月13日中国下午7:00-9:00
🌟Melon/Naver
1.歌单按韩国的歌单
2.melon和Naver进行搜索
🔎슈퍼주니어 LoSiento
🌟Genie
1.如果你有Genie已付费的账号那么请在这两个小时一直刷音源听歌
2.如果有genie账号但是没有付费可以从我这里免费的链接进行刷音源
PS:每个免费链接每小时每个账号只计一次
genie教程指路@蓝家第一民间组织

Genie大跌
大發 雪雅同秀雅都要去music bank
點解嘅
係咪睇exo
去咗twitter搵 應該真係睇班佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞