Super Junior 後續《Replay》Lo Siento 412爆紅相愛相殺討論區(18)

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
又想起来超级好笑的事情
昨天票票说,诶你们(成员)都follow了圭贤的ins了吧!
希澈说 我又不用推特!balabala
票票很无奈的解释 是ins 不是推特
希澈继续说 他不是只用推特嘛!他头像干啥不换啊就每天都是个紫色蛋蛋!
其他成员都没说话貌似在神游[允悲][允悲][允悲][允悲]
然后始源就说…唉怪不得他跟我说来着…

心痛忙內圭3秒
櫥窗組合
諗起super tv記大雲生日
櫥窗組合嘅兄弟情
希大成日記錯野
諗起super tv記大雲生日
記錯特哥飲zero

記錯This is love 做This love
chur完工作準備可以返黎切西瓜
請問大家係咪用上次(black suit打榜時) 呢到有人介紹個位賣家買?

另外vpn app大家用邊個? 我上次用嘅vpn無左
1. 我係

2. open vpn (但鎖咗一次)
香港唔洗用vpn
係大陸翻牆先要
海外ip係登入到melon架
唔通韓國人去旅行聽歌melon會鎖佢ac咩
[member]
請問你係咪用old account定開新account?
我見賣家話melon 3月新制唔知可否再用舊account? 另外係咪講返上次個密語平d?
我之前都用open vpn, 但係google play搵唔返,我再搵搵!請問封左係咩意思?
搭錯曬線
melon 3月5之後實名制 唔清楚你個舊ac有冇實名 可以搵賣家問返
vpn嘅話唔係個個都用到 melon封左好多vpn嘅海外ip
但係香港基本上係唔洗用vpn都切到瓜
我仲好膠一直以為要用vpn
我本身仲驚鎖號,咁我用自己手機or home ip就唔驚不斷轉vpn而鎖號了,多謝你回覆!
我冇用vpn 佢會播左大半道會佢要load下先
但係我用屋企wifi係收爆....
180415 新村签售 有饭送了哥哥那个supreme喷钱那个枪 哥哥一脸炫耀的小表情对着始源喷钱 始源说 呜哦 银赫有很多钱啊
真係關vpn事咩
我頭兩日用自己部ip切瓜
喺屋企嘅話無論4G定wifi都lag
出街用4G又唔lag架喎
但係而家用舊電話擺屋企24小時刷就完全冇lag
馬始:我用呢個噴真錢都得
馬始心諗:我用呢個噴真錢都得
我可能我係心理上覺得用vpn好啲😂
我冇深究 總之刷到就得

cr.JO期丸
你個member fail 咗
我用新架 因為賣家話melon近排捉得好緊好易鎖 舊ac鎖咗開唔返 所以我買新
結果真係鎖咗 好在解到
密語我估過咗期吧⋯⋯見唔到有新嘅所以我冇用
感覺唔係貴好多
我都係

我問過人 都係登入時用vpn就可以
我記得登入冇vpn入唔到
好似爸爸氹仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞