Super Junior 後續《Replay》Lo Siento 412爆紅相愛相殺討論區(18)

1001 回覆
22 Like 1 Dislike

大家 萬里長征初見成效
大家繼續加油啊
衝啊
切咁耐終於有少少用

大家 萬里長征初見成效
大家繼續加油啊
衝啊
切咁耐終於有少少用

希望聽日見到佢啦

但係間接證明我地係真係唔夠人切瓜

明明見過但係我總係覺得馬始到底係咪真實存在
點解現實有人可以係完美男主人設
https://m.weibo.cn/1845003657/4228839754806660

又日常互diss
明明大家都有男朋友 扮咩姐

藍間可能痴左線
Melon genie榜其實係咪刷唔郁 心好累

藍間可能痴左線
癲左

搞笑
@淺光ShallowBlue
【SNS】180415 #SuperJunior#官推更新:大家都对减肥很好奇那到底是在如何减肥呢?? 来评论 童个里童来给你评论解答!!!
#申东熙#减肥问题Q&A:
Q:哥哥 一天一餐的话不好吗??
A:不会啊 超级好

Q:运动吗?运动的话做的最多的运动是什么?😳
A:为啥要运动啊?

Q:ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ真的是哥哥嘛? ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
(这个粉丝头像是童ins发的东海照片)
A:嗯嗯 头像照片是我拍的!! 你现在是在说头像照片吧

Q:嘤... 忍饿真的太痛苦了ㅠㅠㅠㅠ
A:这种时候就用想着就忍这一次就忍这一次,然后就这样一次一次战胜它这样的方法!!!

Q:减肥的时候放弃的食物是?
A:我太喜欢米饭了ㅠㅠ 所以放弃了米饭ㅠㅠ

Q:哥哥减肥的时候没有吃猪肉吗?? 超级好吃是怎么忍住的呢?ㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
A:高脂肪、低碳水化合物减肥的时候呢 虽然不是炒肉 但是还是吃了肉啊!!!

Q:one food减肥试过吗??? 尝试了一下下但是反弹太厉害了 然后在苦恼要不要坚持one food呢ㅋㅋ
A:不是因为one food 才会反弹 而是因为你减肥失败才会有反弹的~~~

Q:哥哥不要减肥嘛
A:不要

Q:哥哥要减多少kg啊???????😘😘😘😘
A:没有目标!

[翻译:银鱼]

變左減肥專家咁
佢地個個都好善良 好為elf著想
突然never實檢一位嘅
naver
點解既

馬始染髮後感覺顏值又進一大步
點解既
經常都係咁
但又唔聽歌喎

突然間諗 會唔會佢地係聽Fect.KARD既版本
唔會掛feat Leslie Grace個版本有寫Title架嘛
點解既
經常都係咁
但又唔聽歌喎

突然間諗 會唔會佢地係聽Fect.KARD既版本
唔會掛feat Leslie Grace個版本有寫Title架嘛

因為舞台都係唱韓文 路人都有機係去聽韓文
不過我都只係突然間彈左呢個諗法 應該唔會既

好多條7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞