Super Junior 後續《Replay》Lo Siento 412爆紅相愛相殺討論區(18)

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
唔通係Super TV 動物篇
其實我冇點留意kpop
以我對kpop嘅認識都係停留緊係sj 少時 2pm(應該係sorry sorry果期,果時真係好hit )

平時淨係會追running man, 連韓劇都冇睇 對新團真係唔識,不過身邊有同事鍾意wanna one 所以同佢一齊睇下wanna one d綜藝,雖然都幾好睇,但對佢地好感度唔大,
之後佢介紹我睇super tv, 真係好正 都係j返d哥哥比較岩我心水
睇左
真係睇完先知佢地對製作專輯咁有熱誠,好欣賞
我等緊gmarket補限量版
想買多幾隻
希范個眼神😂😂😂
伏個眼神都唔好得去邊
#SUPERJUNIOR 正規8輯改版專輯 #REPLAY 主打曲 #LoSiento 第二支預告將在今天中午12點(韓國時間)公開
#希澈 #銀赫 參與了RAP製作
笑到痴線
公仔
好似好突擊返貨
我等緊gmarket補限量版
想買多幾隻
好似好突擊返貨

我仲未買到限量 錯晒啲時機
打粉在此
https://www.youtube.com/watch?v=rvVuyaQP1A0

SUPER JUNIOR 슈퍼주니어 'Lo Siento (Feat. Leslie Grace)' MV Teaser #2
希澈
#崔始源# siwon invited the whole sm family to the expensive restaurant of burj khalifa and paid for their lunch as a birthday party with his own money 💸💸 崔崔邀請sm家族去了杜拜最貴的餐廳 還是崔崔請客 你土豪 [允悲][允悲][haha][害羞]

有神快拜
sm家族加埋幾多個人
跪拜跪拜

唔爭在請埋我
好似成100個人!係咪痴線架
sm家族加埋幾多個人
跪拜跪拜

唔爭在請埋我
好似成100個人!係咪痴線架

而且食既份量一定唔止100個人
有昌珉 珉豪同赫宰
個飯量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞