Super Junior 後續《Replay》Lo Siento 412爆紅相愛相殺討論區(18)

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
豐富嘅可樂

btw我終於唔洗用男朋友ac
點解咁多可樂都減到肥
我都咁諗
之前童童唔係搬走左架咩? 點解又會係番宿舍住?
睇完super tv之後完全入左坑

Btw估唔到呢到有打粉,魚丁糸絲打你好
大家好
有冇睇SJ Return
Zero 嚟
你好
歡迎入坑
我一直覺得佢地仲圈到新粉真係好神奇
8輯同SJR都係圈飯神器
有時真係好睇人
12年橙家cb我追神話放送而成左半個神創
想同有留意kpop嘅朋友講時佢地會話橙家老
佢地淨係接受到2pm打後嘅團
所以我成日會覺得總有一日我同朋友講起藍家佢地嫌班男人老
依到有幾個打粉
有個愛人動物絲
Sjr比大雲圈飯
180409 希澈IG更新:希范呀 舒ㅎ...对..不起....😾😾让希范照设定照果然是危险的 久违的身上有了指甲划痕 这都是因为利特 我也想展现和动物的默契 Fail HEEBUM【翻译:象肘肘】#宝蓝映像# ​​​

希澈搞乜鬼

唔緊要 我牆頭水晶家
@韩国me2day

【JTBC】<拜託了冰箱>大家都看了嗎?#SuperJunior# #神童#的五種飲食減肥秘訣→豆乳&零度可樂&金槍魚罐頭&Kalamanshi軟糖&羅勒糖.童哥的減肥宗旨:盡情吃自己認為不會胖的食物![允悲]跟著童哥一起吃起來,瘦23kg不是夢!66666~[good] ​​​

但係零度唔係仲唔健康過普通咩
我個日同讀緊中學嘅表弟傾偈 講開K-pop 我話我中意舊團啊 佢話:2pm? 原來係班00後心目中三代團已經老
利申:水晶加藍家 最近因為幾首歌留意緊東神同橙家
學特哥?
我一直算係半個sm家族飯
男團就白橙紅藍閃 女團就鐘意ses天上智喜f(x)同rv
Exo同粉家都可以嘅
之前仲因爲知道M.I.L.K係白家隊長帶嘅特登搵過下歌聽下
空兒個張好得意
哈哈!原來大家都差唔多
我其實都係12年同事介紹睇神話放送先開始留意Kpop!我之前聽開Rock
所以SuJu已經係我鍾意的團入面最後生
Focus左起伏兒同heebum既對望
好似同大家講緊辛苦啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞