Super Junior 後續《Replay》Lo Siento 412爆紅相愛相殺討論區(18)

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
其實melon有冇食左啲data
Genie同yt不停升
佢就一直入唔到榜
其實有冇機會切左廢瓜?
佢之後仲要加價三倍🤦🏻‍♀️
我都覺
會唔會海外根本切唔到
@世间皆苦你们最甜:借楼,除了瓜其实大家有余力的可以放在其他榜单上,最后综合评分可能会有一些用,例如基尼其实操作更简单,用电脑登录fb或者tw,然后点开链接播放就可以,蓝家第一民间组织有发基尼link,很多都刷不完次数呢,拜托了🙏🙏🙏

如果係咁刷埋genie
刷緊瓜
唔好停呀
除微博,tw上面都有試聽link
記得要刷的話一定要用電腦!
今晚请大家一直刷melon
晚上是最容易进榜的
睡觉时歌可能会自己停
可以设置看下面的教程
睡觉前设置上 ​​​​

大家記得瞓覺之前要整好先瞓啊
GENIE試聽會計?

我係度諗緊瓜其實會唔會計埋IP
要點打榜組d link
genie d link 係成首聽曬架,但要登入
Genie升到70
Melon
想等埋張專先刷genie 不過到時都唔洗刷lu
打榜重點集中post
[歡迎copy然後加資訊!]

1. Melon、Naver等音樂同搜尋網站
搜索字眼:
- 슈퍼주니어 Lo Siento
- Super Junior Lo Siento
停留一陣先閂

2. 喪Melon
*下載記得要Del咗先刷!

*注意版本 BS用Play版音源 Super Duper用station音源

3. Youtube
改了歌單

4. Genie

上面兩條link都有一大堆genie link
無買瓜又有電腦可以幫手刷genie!!
記住一定要用電腦,唔好用手機!!
一個帳號一小時一首歌只記一次,所以可以準備多幾個帳號
打榜重點集中post

搜索字眼:
停留一陣先閂

2. 喪Melon

*注意版本 BS用Play版音源 Super Duper用station音源

3. Youtube
改了歌單

4. Genie

補充一下,如果見到紅圈變左0就開新一條link
(如果你開google drive入面嘅link就好似幅圖咁有曬咁多首新歌,但我個人覺得只係聽第一首主打就可以)
電腦唔方便長開冇得刷genie
放棄切瓜了
睇一陣youtube先
我連mcd都未睇
打榜重點集中post

搜索字眼:
停留一陣先閂

2. 喪Melon

3. Youtube
改了歌單

4. Genie

補充一下,如果見到紅圈變左0就開新一條link
(如果你開google drive入面嘅link就好似幅圖咁有曬咁多首新歌,但我個人覺得只係聽第一首主打就可以)

姐係一個ac一個鐘入面聽一首歌?

死於呢個笑容
馬始個髮色好正
東海大雲一如既往咁靚仔
童童瘦左勁多

赫宰
我由頭到腳都唔係好get....
請相信我真係赫宰本命
一個ac一個鐘同一首歌只可以聽一次
如果好似上面張圖咁,你係可以一次過聽曬playlist入面嘅歌

但如果playlist只係得lo siento一首,咁你聽完一次就要換新ac啦
油管 200萬!
大家加油
係咪應該轉職油管工
見有人話崔始源呢張似黎諾懿 笑死
Melon刷極都唔上
一起身 見到melon仲係唔上
成晚刷完得個吉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞