做過韓國練習生,你問我答

1001 回覆
196 Like 40 Dislike
兩倍速既舞蹈係咪好難跳?我覺得gfriend或者其他group跳個時係燃燒緊生命值
兩倍速既舞蹈係咪好難跳?我覺得gfriend或者其他group跳個時係燃燒緊生命值

Red velvet好勁
會唔會開你問我答(2)?

平時見有啲idol真係會著 名牌衫名牌鞋果啲
反而想知寫信佢地會唔會睇會唔會覺得啲飯好on9
韓國啲idol成日多謝飯 又作啲fan song 氹飯
但其實可能私底下睇唔起佢地

我見17俾人影到staff用佢地d禮物 你老公好可愛

我都想知d idol私底下會唔會覺得d飯咁瘋狂追佢地好on9
Btw我先係朴智旻老婆

如果當買賣咁睇氹得班飯開心就有大禮收 何樂而不為
做乜個個都爭住做朴智旻老婆

平時見有啲idol真係會著 名牌衫名牌鞋果啲
反而想知寫信佢地會唔會睇會唔會覺得啲飯好on9
韓國啲idol成日多謝飯 又作啲fan song 氹飯
但其實可能私底下睇唔起佢地

我見17俾人影到staff用佢地d禮物 你老公好可愛

我都想知d idol私底下會唔會覺得d飯咁瘋狂追佢地好on9
Btw我先係朴智旻老婆

當你宿舍比人捕你都覺得煩啦

係難跳
不過當你練左1000次啲動作會變左自然反射
2倍速只會辛苦左 無咩特別

諗緊
答埋1月1日
之後會返韓國搞埋啲手續就將件事石沉大海

Red velvet好勁

gfriend bb真心神
見到樓主話如果出左道開你問我答果陣真係好可惜,諗下都覺得正

前面講過唱歌定期評價攞過第一,姐係其實唱歌唔弱?咁點解係做花瓶
覺唔覺G-dragon係靠實力

覺 好撚勁
真係覺得好可惜
發左一場夢咁
樓主離開既時候最唔捨得既係咩?

諗緊
答埋1月1日

會唔會返一返去又比人勸掂繼續做練習生架

諗緊
答埋1月1日

樓主真係可以諗下繼續做 難得有多個hk 出身既idol

前面講過唱歌定期評價攞過第一,姐係其實唱歌唔弱?咁點解係做花瓶

彈唱係有啲野睇
之前彈maroon 5 this love 唱歌
個地獄老師跟住拍子踏腳
好有成功感
有無見過iu
覺得佢點

諗緊
答埋1月1日

樓主真係可以諗下繼續做 難得有多個hk 出身既idol

決定左無回頭

彈唱係有啲野睇
之前彈maroon 5 this love 唱歌
個地獄老師跟住拍子踏腳
好有成功感

我都好鐘意this love
Btw點睇防彈少年團
做咩唔一次過搞好所有手續先番香港
公司有冇求你留低 定係少你一個唔少既心態
真係覺得好可惜
發左一場夢咁
樓主離開既時候最唔捨得既係咩?

最唔捨得曾經一步之遙既夢想又再次遠離
樓主麻煩開part2 好想知多啲
韓國有冇d類似連登/ptt既forum
有冇諗過香港出道
連坤哥,dear jane都紅到嘅情況下
樓主肯定可以紅到

咪玩人啦
香港市場垃撚圾
香港做星慘過食屎
Model都仲可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞