做過韓國練習生,你問我答

1001 回覆
196 Like 40 Dislike

樓主唔答

唔係最活躍果啲
有玩ocamp 有做組爸

靚仔組爸 有冇組女追你

無 同埋我唔係真係咁靚仔
因為果陣有女朋友
而我對劈腿無興趣

我只係個普通迷妹 小透明一個

絲打係咪狗金南俊

金南俊係我㗎!

防彈飯
係韓國住咗成年,有冇咩地方係行開
或者邊到買啲咩野會平啲,有邊啲係맛집
出左道有咩可以自己話到事?歌曲舞步衣著髮型、出席咩活動、發言講乜,都係公司一手包辦?
有冇見過wong yuk hxx
f(x) krystal真人塊面係咪都係咁閪

唔答

其實上電視同真人一樣樣
唔會太大分別
有冇d出左道又開得名嘅fd?

唔答嘅

唔好咁啦 都係果啲95 96 既小鮮肉
出左道有咩可以自己話到事?歌曲舞步衣著髮型、出席咩活動、發言講乜,都係公司一手包辦?

LM
係韓國住咗成年,有冇咩地方係行開
或者邊到買啲咩野會平啲,有邊啲係맛집

好少有街去
我而家其實只係識公司個小區
邊度有野食我真心唔知
樓主點睇朗尼回勇
樓主點睇朗尼回勇

真實力
反西必須滅黨
堅持落去多唔多機會出道

好憎個jackson
見d 人話男團好多報大身高好多係咪真
樓主其實幾高
練習生入面多唔多唔高既男仔
我想問fans送禮俾個idol,公司會點處理d禮物?
見d站姐送埋送埋好多名牌野,會唔會公司收番?
真係估唔到堂堂韓國大公司會去香港d 大學搵人
想問下樓主未收卡片前本身自己有冇發開明星夢 ?會唔會自己參加audition?

樓主
有無見過clc同elkie

有睇過honeybees 條片
潛力係無限既
堅持落去多唔多機會出道

好憎個jackson

9成出到道
不過紅唔紅另一回事
有無見過clc同elkie

有睇過honeybees 條片
潛力係無限既

好撚慘真係,支持樓主quit返泥讀書

問多條:出左道之後收入點同公司分帳?
真係估唔到堂堂韓國大公司會去香港d 大學搵人
想問下樓主未收卡片前本身自己有冇發開明星夢 ?會唔會自己參加audition?

樓主

派完卡片就開始發
有offer ff 到成地精
如果無人揾唔會去in 而家就差唔多畢業
我想問fans送禮俾個idol,公司會點處理d禮物?
見d站姐送埋送埋好多名牌野,會唔會公司收番?

平時見有啲idol真係會著 名牌衫名牌鞋果啲
反而想知寫信佢地會唔會睇會唔會覺得啲飯好on9
韓國啲idol成日多謝飯 又作啲fan song 氹飯
但其實可能私底下睇唔起佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞