做過韓國練習生,你問我答

1001 回覆
196 Like 40 Dislike
公司想你執樣執邊part?
大整定細整?
你D出左道既前隊友有冇整?

有叫個形象顧問黎幫我access...
叫我隆鼻紋眉 等我個定位出啲
利申:被定為可愛笑眼 諗起都有少少

年半屌到幾多女
韓妹係咪普遍淫底啲

有jerjer 用不到
韓妹性教育做得唔好
講左啲咩自己參透下

公司想你執樣執邊part?
大整定細整?
你D出左道既前隊友有冇整?

男版帕尼定恩地
IU 係韓國算唔算紅?

呢個都要問咩

有人問bigbang紅唔紅先搞笑

未淡出已經上左神台啦iu同大爆炸
有冇見過비스트

呢個都要問咩

反而bts係唔係紅過exo就想知

我都想知
韓仔韓妹係咪普遍對港仔港女印象好好?
有冇韓國人會聽下香港歌 我指新歌
有冇見過비스트

依家已經冇咗喇

呢個都要問咩

未淡出已經上左神台啦iu同大爆炸

咁IU 定太妍紅d?
邊個紅啲好難一個人定斷架喎
只可以講韓娛圈可以容納多個幾隊做大佬
無話有你無我既
而家普遍d練習生普遍都00後,樓主19歲去會唔會有壓力?
不過都好羨慕樓主 我曾經都有過呢個夢想
韓仔韓妹係咪普遍對港仔港女印象好好?
有冇韓國人會聽下香港歌 我指新歌

新歌未見過有人聽
不過beyond 係多人識

男版帕尼定恩地

男人老狗定位做可愛笑眼

無計 個樣係開俾啲中學妹妹j

而家先去就真係好有壓力
19歲去果陣知道自己有機
無諗咁多
覺得nct 入面邊個最靚仔

唔知
yg 我見親都係live or half live
公司包食住有canteen 仔有subsidy

有無見過blackpink表演,
同埋覺得佢地靚唔靚

靚又勁
我而家有追佢地
欣賞樓主
韓國多唔多星探黎香港搵人做練習生?
又會唔會r人拍戲 姐係演藝方面
一個普通練習生邊識到咁多出道Idol 啊
啲人問黎做乜
整唔整容紅唔紅你覺得點
呢啲唔使問啦掛
樓主你一星期個schedule係點
有無假放,放假除咗cafe仲去邊
覺得nct 入面邊個最靚仔

taeyong doyoung 都cd face 靚仔

而家先去就真係好有壓力
無諗咁多

雖然我而家都係十幾 但應該冇樓主咁好運
點解樓主可以見到咁多明星嘅?正常練習生唔係每個星期/月都有task要做嫁咩?要月評等等
欣賞樓主
韓國多唔多星探黎香港搵人做練習生?
又會唔會r人拍戲 姐係演藝方面

我知道keep 住有人揾
因為港人識中英學韓文又快又似韓人

而家先去就真係好有壓力
無諗咁多

雖然我而家都係十幾 但應該冇樓主咁好運

失敗得一個原因
就係你懶
所以你一定要追夢追到底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞