做過韓國練習生,你問我答

1001 回覆
196 Like 40 Dislike

有意志肯捱肯搏
繼續撐落去做自己想做嘅事
唔係趁後生有機會唔通等幾時
精靈Elkie

家燕老母果間野已經幫佢打好個底

香港李秀滿
留名
巴打咁樣quit法係咪要賠番錢比公司?
而家番咗嚟香港未?
如果仲係韓國既話 番香港前有乜野做?

我完約走
翻左黎啦
我翻香港前住左幾日hostel... 行左上南山睇下個景
諗翻起年半發生既事
之後就翻左黎

Xboxone Contana留名系統過熱,請勿站在系統附近。

有意志肯捱肯搏
繼續撐落去做自己想做嘅事
唔係趁後生有機會唔通等幾時
精靈Elkie

家燕老母果間野已經幫佢打好個底

香港李秀滿

所以唔好笑能能兒童合唱團
能成大器

咁即係nct啦 畫到出哂腸

nct出左大半年
樓主而家先走
定係佢啲子團呀

不過nct出道都幾慘下
好難儲到人氣 又會淘弱留強

Nct成班未戒奶
比17屌打緊

最大個個都9495年你話未戒奶? dream隊你就話姐
樓主你好彩,好多人因為sm而討厭nct
sm呢d閪公司,狗也不屌

真心閪,累撚死nct
間公司發展方針唔啱你點解唔試下其他公司 娛樂公司周街都係

話哂你聲稱自己train左年半
輕鬆一推

nct出左大半年
樓主而家先走
定係佢啲子團呀

不過nct出道都幾慘下
好難儲到人氣 又會淘弱留強

Nct成班未戒奶
比17屌打緊

但我覺得dream>>>>>>>u>>>>>127
好撚心sm咪咁中二病視覺系啦
套係女就正
Audition 會問d咩/表演?
點睇香港個Elkie 好似練左3個月就出道

真心勁 練左3個月 而家講得唱得跳得

Btw你係咪血啃巴打 ?

Nct成班未戒奶
比17屌打緊

套係女就正

nct好撚慘 我係因為dream隊入坑,其實首首歌都好好聽,尤其第七感同mad city,屌點撚知連登咁撚多人憎 點解???啊啊啊啊啊
gfriend真人係咪都咁靚女咁nice

套係女就正

nct好撚慘 我係因為dream隊入坑,其實首首歌都好好聽,尤其第七感同mad city,屌點撚知連登咁撚多人憎 點解???啊啊啊啊啊

唔係憎nct 我覺得127 同u 個兩首都好聽
反而dream麻麻地
同埋有個大陸仔好撚樣衰
點睇 大前輩 神話?
利申: 少留意kpop

點解一團有咁多人,除左主唱基本上每人得兩三句,但都仲要咪嘴?

好多偶像就算係主唱,佢地把聲同唱功其實都非常一般,韓國訓練係咪著重跳舞多過唱功?

團體歌d rap絕大部份都柒下柒下咁,到底d公司有冇意識到呢樣野

平時有冇得揀自己著咩衫?

有時電視公司要求播ar,唔播mr比歌手唱都冇計,而家飯kpop唔鐘意呢樣野,明明歌手有實力但都要播預錄
lm
點睇sm垃圾rap
留名
留名
中學有自學過下....
有伴奏可以自己跟快跟慢好似會好d

你係咪迷韓 kpop 妹妹

話說我好耐之前有去睇7月1號個維穩show
之後我被kpop 妹妹淹沒 係韓國果陣諗如果我係被追果個會點

구칠 라인 지금 한국어를 배워요

我冇去到 冇鐘意嘅團 你有冇喺香港睇過其他con?
有飯追唔係應該會好開心?
一鍵留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞