做過韓國練習生,你問我答

1001 回覆
196 Like 40 Dislike
有冇見過少時秀英 點睇佢

好鐘意佢 可唔可以講下 少時雖然上左神枱,但係始終有啲成員人氣一向喺下位圈啲
想知秀英喺韓國人氣如何

我諗韓國人係多數都識佢既
不過唔會好迷囉
少時而家都半休息啦
樓主有冇fans
出左道有咩可以自己話到事?歌曲舞步衣著髮型、出席咩活動、發言講乜,都係公司一手包辦?

好撚慘真係,支持樓主quit返泥讀書

問多條:出左道之後收入點同公司分帳?

公司話事
我想問fans送禮俾個idol,公司會點處理d禮物?
見d站姐送埋送埋好多名牌野,會唔會公司收番?

平時見有啲idol真係會著 名牌衫名牌鞋果啲
反而想知寫信佢地會唔會睇會唔會覺得啲飯好on9
韓國啲idol成日多謝飯 又作啲fan song 氹飯
但其實可能私底下睇唔起佢地

飯就是一切
this is Idol 101
樓主有冇fans

有見過韓國forum 有影過我話我生面口之後討論
不過一張起2張止
樓主係香港本身受唔受女歡迎?
多唔多俾女抄牌
樓主有無係公司見過Lia Kim/裴允靜呢d tutor教你地?

有跟過幫micheal jackson 既編舞家學跳舞
樓主係香港本身受唔受女歡迎?
多唔多俾女抄牌

正常啦唔係男神
無女揾我抄
留名

收到既 會check 下先囉不過
因為都好多anti 裝偷聽
點睇我老婆hani
btw anti west never die
見d 人話男團好多報大身高好多係咪真
樓主其實幾高
練習生入面多唔多唔高既男仔

答下我呀 thanks
留名
gdragon真實幾高其實
樓主其實幾高

答下我呀 thanks

報大正常啦
我無著內增高同jackson 平排
大把180up 啦

我見17俾人影到staff用佢地d禮物 你老公好可愛
點睇我老婆hani
btw anti west never die

聽落好似幾真性情
真實唔知
請珍惜朗隊
gdragon真實幾高其實

唔知 無法接近
樓主其實幾高

答下我呀 thanks

報大正常啦
我無著內增高同jackson 平排
大把180up 啦

Jackson好似得174 你同佢一樣高?

利申:上網睇

我見17俾人影到staff用佢地d禮物 你老公好可愛

我都想知d idol私底下會唔會覺得d飯咁瘋狂追佢地好on9
Btw我先係朴智旻老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞