做過韓國練習生,你問我答

1001 回覆
196 Like 40 Dislike
樓主做過之後憎唔憎韓國人?
我老公真人係咪好型仔
咁依家樓主點入翻u?用翻之前DSE成績non ju?
啲綜藝係咪真係有劇本要你跟住講,跟住笑?睇啲綜藝啲偽人反應誇撚張到呢⋯⋯子瑜面癱咁款,真係jyp同台灣傳媒捧出離,唱歌又唔係好聽,點睇twice?

樓主唔覆

我做完先知唔可以用國家標籤人
我識好多好好既中國人 個個都好兄弟
好掛住添
我老公真人係咪好型仔

幾有leader 魅力
唔滿意你間公司嘅岀道計劃點解唔轉其他公司
同埋都可以再練下實力唔做花瓶
純粹覺得好可惜

唔係話走就走
我都想可以比人認同努力練返黎既實力
而唔係個個都話 哇 小鮮肉呀 咁樣

樓主識得咁諗,叻仔
顏雖然係重要同易跑出啲,但冇實力做花瓶自己會好空虛(?)依家做歌手唔係做model嘛
想問你地個頭系咪經常要做treatment架 見啲男團個個髮質超好

樓主唔答
韓國男仔真係多skinship 定係啲公司炒cp 先搞到啲男idol 嘅畫面咁腐
追到live
樓主本身都係Kpop fans?咁應該都有發下明星夢?
我想問send email俾佢地會唔會睇 即係錄自己唱歌既片
韓國男仔真係多skinship 定係啲公司炒cp 先搞到啲男idol 嘅畫面咁腐

有公司故意炒作嘅CP亦有隊內fd底兄弟間skinship先俾飯ff左做fp
[/size=1]當然都有真gay[/size=1]
咁依家樓主點入翻u?用翻之前DSE成績non ju?
啲綜藝係咪真係有劇本要你跟住講,跟住笑?睇啲綜藝啲偽人反應誇撚張到呢⋯⋯子瑜面癱咁款,真係jyp同台灣傳媒捧出離,唱歌又唔係好聽,點睇twice?

樓主唔覆

我無quit u 我係term 左4個學期
綜藝有堂上 要係20部cam前玩得放好難
twice 我覺得出現係吹實力風既情況下係輸幾個馬鼻
不過靚女永遠有市場 佢地起碼仲有2 3 年玩下

我做完先知唔可以用國家標籤人
我識好多好好既中國人 個個都好兄弟
好掛住添

我唔係標籤任何人 只係覺得韓國人有啲無腦?唔知點講
利申 同過韓國人做野
[quote]韓國男仔真係多skinship 定係啲公司炒cp 先搞到啲男idol 嘅畫面咁腐

有公司故意炒作嘅CP亦有隊內fd底兄弟間skinship先俾飯ff左做cp
有無睇無限挑戰?
點睇Seventeen?
想問你地個頭系咪經常要做treatment架 見啲男團個個髮質超好

樓主唔答

無特別做

講起頭髮 我之前預備出道唔俾剪頭等設計概念 搞到勁長勁奇怪
走左之後一剪果下有眼濕濕 好似玩完一件事咁

你知道得太多了

我可以幫你代答 我都知呢個圈幾多野

呢位絲打又咩來頭

我只係個普通迷妹 小透明一個
留名

我可以幫你代答 我都知呢個圈幾多野

呢位絲打又咩來頭

我只係個普通迷妹 小透明一個

絲打係咪狗金南俊
訓啦 聽日再答
可以同人分享好開心
如果連登有人問你攞Kakao 你會唔會俾?

樓主唔答

無特別做

講起頭髮 我之前預備出道唔俾剪頭等設計概念 搞到勁長勁奇怪
走左之後一剪果下有眼濕濕 好似玩完一件事咁

睇下防彈 一年唔知要漂幾多次 啲髮質仲咁好!
訓啦 聽日再答
可以同人分享好開心

잘자
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞