做過韓國練習生,你問我答

1001 回覆
196 Like 40 Dislike
你而家係咪好大隻 六舊腹肌

無six pack
樓主依家有冇女朋友
有既話會唔會同佢講你做過練習生

冇女朋友
有既唔介意講既...
pentagon

btw 黃+2係我個fd

咁黃+2真人係點

未出道前普通香港周街都見到嘅mk仔
樓主宜家唱歌能力可唔可以屌打香港一二線歌手?
(唔計周柏豪)
樓主答埋我幾條問題啦
講下自己性格個啲 甘唔甘心做番過普通人
話時話你試鏡係香港試?
如果乜都唔識連樂器都唔掂得個樣點算

我性格係一個普通樂天既港仔
係香港試架.... 不過果次好似無公開(好似)
我諗如果我唔識guitar 我會企係度唱隻歌仔算
公司有冇教練習生護膚或令身型好啲嘅秘訣 講啲黎聽下
pentagon

btw 黃+2係我個fd

我估唔會,樓主話多外國勢力
應該係sm個隊

nct。。。。唔會掛。。。
樓主話公司區見過防彈都係新沙嗰頭嘅公司啦
sm jyp係江南。。。
1. 係咪唔合格??
2. 自己報名定星探R你做?
3. 有無食韓妹?
4. 韓國演藝圈係咪壓力好大?? 聽聞成日有人自殺

1. 唔係 本身我留既話係可以出道(or 應該出左道)
2.有星探派卡片叫我去in
3.有
4.未出道聽前輩個都知超大壓力 所以你見jackson 日日係電視機前笑笑口咁其實背後有苦自己知

屌一見到蝗嘉爾立即唔開胃
樓主有冇見過宇宙少女

btw真心覺得去做練習生好有勇氣
樓主答埋我幾條問題啦
講下自己性格個啲 甘唔甘心做番過普通人
話時話你試鏡係香港試?
如果乜都唔識連樂器都唔掂得個樣點算

我性格係一個普通樂天既港仔
係香港試架.... 不過果次好似無公開(好似)
我諗如果我唔識guitar 我會企係度唱隻歌仔算

非公開選秀,個星探又會睇中你派你卡片
幾年前yg香港選秀有點兒後悔冇去,當賺經驗感受下氣氛都好
有冇見過我真人?
好想佢黎hk 開solo
幾時開Sem 呀
幾時開Sem 呀

同自爆冇分別
Live
Audition唱韓文定中文歌?喺香港in?
만나고 싶어요 非gay

彈結他唱英文歌
仲要懶型

하지마....제발

本來識彈結他?定因爲要in先學

노래가 듣고 싶어요

中學有自學過下....
有伴奏可以自己跟快跟慢好似會好d

你係咪迷韓 kpop 妹妹

話說我好耐之前有去睇7月1號個維穩show
之後我被kpop 妹妹淹沒 係韓國果陣諗如果我係被追果個會點
公司有冇教練習生護膚或令身型好啲嘅秘訣 講啲黎聽下

打水光針,美白針是基本
追到live
樓主覺得做練習生最好嘅地方係咩?
巴打覺唔覺韓國啲所謂搞笑綜藝嗰隻搞笑好撚低質同老套或者有啲表面總之同香港人笑點唔同
我覺得喺香港小小幽默同轉數快嘅人都屌打佢地
所以jackson先會咁紅
當然佢靚仔啦
去左一轉韓國受訓
返到黎香港有無自信左

之後會唔會考慮做男model

好似有
追到live
好想知樓主個樣
大概估到你邊間公司咩團
本來想問你有冇見過Lovelyz 不過武林唔係果區
rv真人nice唔nice

btw韓文其實唔難學有心既自學都輕鬆
你都見幾多sm啲人喎 yeri 同joy正唔正 seulgi係咪真係咁靚 兩年都有上咩百大美人榜 不過我幾鍾意佢個樣 夠晒特別 最正一定係irene

有無見過邊個韓星係人前人後兩個樣

btw..加油
整容啲錢係公司幫你出?

整霸王容
樓主宜家唱歌能力可唔可以屌打香港一二線歌手?
(唔計周柏豪)

點解唔計?
search左你 真係幾靚仔 正過jackson

我好似係好難search 大家唔好亂認我
咁樣傾計咪幾好囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞