做過韓國練習生,你問我答

1001 回覆
196 Like 40 Dislike
留名
知唔知點解韓國人對明星咁苛刻?eg好似最近金裕貞企得唔太好都要比人屌
同埋唔鍾意一個星 點解要anti人得咁恐怖
一定係nct
不過欣賞樓主ge志氣 寧願番黎都唔出道
其實我覺得exo sehun都係花瓶 真係得靚仔兩個字
不過都係睇自己點諗姐 不過如果係我一定9沖去出道
祝你啲兄弟出道順利啦
仲有想問樓主返左香港有冇好唔慣?係大學係咪活躍份子?有冇玩ocamp/上莊/住hall
點睇vixx?
佢地係韓國紅唔紅?
真心好鐘意佢地
覺得sj點
利申死忠
好羨慕你 我都想去韓國做練習生 因為我都好鍾意跳舞同唱歌 點樣可以令到星探發掘我 或者有咩途經可以比啲星探睇吓我值唔值得投資
年半屌到幾多女
韓妹係咪普遍淫底啲
有咩最艱辛既事?
樓主你好彩,好多人因為sm而討厭nct
sm呢d閪公司,狗也不屌
會唔會覺得好彩自己冇出道?
其實花瓶都可以好受歡迎
利申: 少留意kpop

點解一團有咁多人,除左主唱基本上每人得兩三句,但都仲要咪嘴?

好多偶像就算係主唱,佢地把聲同唱功其實都非常一般,韓國訓練係咪著重跳舞多過唱功?

團體歌d rap絕大部份都柒下柒下咁,到底d公司有冇意識到呢樣野

平時有冇得揀自己著咩衫?
留名
nct係咪多gay佬
wong yuk xxx咁似gay佬既
樓主應該愛多d自己
個天比個樣你請你好好珍惜
得個樣咪得個樣
但請你將呢點變成一個優點/特色
否則你會好後悔
好羨慕樓主啊
無論你選擇係咩 第時睇返都一定覺得好青春
點睇香港個Elkie 好似練左3個月就出道

elkie 係幾幫到CLC 既....

好欣賞elkie

真心勁 練左3個月 而家講得唱得跳得

有意志肯捱肯搏
繼續撐落去做自己想做嘅事
唔係趁後生有機會唔通等幾時
精靈Elkie

有意志肯捱肯搏
繼續撐落去做自己想做嘅事
唔係趁後生有機會唔通等幾時
精靈Elkie

家燕老母果間野已經幫佢打好個底
你最鍾意邊個韓國女星

我好鐘意太妍 點解可以咁勁?
點解?
點解?
你答我

真心想問 有冇啲作曲作詞既練習生 即係純粹培養做producer個啲
有無試過俾人知你去韓國話你去扮韓仔/狗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞