做過韓國練習生,你問我答

1001 回覆
196 Like 40 Dislike

呢位絲打又咩來頭

我只係個普通迷妹 小透明一個

絲打係咪狗金南俊

金南俊係我㗎!
返到嚟香港有無打算出去busking?
Live左 留名

絲打係咪狗金南俊

金南俊係我㗎!

絲打有無Kakao!! 有好多野想問

絲打係咪狗金南俊

金南俊係我㗎!

Army
留名

絲打係咪狗金南俊

金南俊係我㗎!

有咩係度同樓主同大家交流下就好
留名
因為我之前都收到佢地個email叫我去佢地公司二試 包埋機票 但係嗰陣我阿媽無俾到我去
因為我之前都收到佢地個email叫我去佢地公司二試 包埋機票 但係嗰陣我阿媽無俾到我去

巴打又係好靚仔?

絲打係咪狗金南俊

金南俊係我㗎!

好開心見到有人中意南俊
個個都話佢樣衰
南俊bb不知幾型仔

我fd都係 嗰陣係韓國街頭俾個星探捉住唔俾佢走
留名! 如果樓主出道就會有個會上連登既貼地idol 身為香港迷妹都會照j (想當年知道蝗+2係香港人都開心左一排

其實啲星探喺街邊向人招手既準則係咩?
等我都ff下過一排去韓國都會俾星探發掘

好開心見到有人中意南俊
個個都話佢樣衰
南俊bb不知幾型仔

唔好離題 南俊好Q一句講晒佢係我嘅
俾返空間樓主答問題順便俾佢回憶下以前練習生有笑有淚嘅時光
留名! 如果樓主出道就會有個會上連登既貼地idol 身為香港迷妹都會照j (想當年知道蝗+2係香港人都開心左一排

我覺得佢出左道會忙到唔會上黎

btw邊間公司叫你去second round?

都唔俾用電話邊有可能上到連登

都唔俾用電話邊有可能上到連登

女朋友好似都係共用一部2g電話
有冇見過我老公
真人點
有冇見過wong yuk hxx
f(x) krystal真人塊面係咪都係咁閪

btw邊間公司叫你去second round?

三大之一
사안해
사안해

巴打點睇idol rapper參加show me the money,有背景既會唔會對賽果有影響,yg trainee bobby第3季第1 mino第4季第2
最後想問巴打點評價idol rapper diss戰
覺得rap monster上返舞台回應好型,之後話唔係diss係feedback
有做明星既緣份但唔要,有無諗過將來會後悔走左?
好羨慕比星探發掘去做練習生既人

利申:絲,無做星既命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞