精工seiko討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

skx007 日常用 十分滿意

回多張 leather strap
其實依排睇緊deepblue,但又係用精工芯有啲卻步

皮帶唔錯,係邊到配?

皮帶唔錯,係邊到配?

幾靚喎

帶左好多年 好鐘意呢隻
SBDC001 同 SBDC031 市價幾錢
轉皮帶靚唔靚?
有冇巴打可以提下買吞既時候有咩注意事項
想入隻sbbn013 但每五年要寄去日本換電好煩...

當你買015你買啲廢電咪又係兩三年一次.....

記得俾錢

記得俾錢

真心求教呀巴打
留名

記得俾錢

真心求教呀巴打

無咩架喎,自動錢咪效去12點check下三枝針係咪指至同一點,日歷跳字正唔正,齊唔齊tag,石英就check下秒針可唔可以下下都對刻度(依樣盡量啦,始終唔係gs佢唔包每點都中),有冇跟換電券,保養卡(水貨未必跟保養卡,但可r下),仲有就轉下外圈可唔可以對正12囉,啲平款有機會差少少,大概係咁

記得俾錢

真心求教呀巴打

睇下個圈有無花,行得順唔順,12點三角位正唔正,日曆位正唔正,都係呢d la
想入隻sbbn013 但每五年要寄去日本換電好煩...

但唔駛開錶面 度度都換得電

順手check埋o ring

記得俾錢

真心求教呀巴打

睇下個圈有無花,行得順唔順,12點三角位正唔正,日曆位正唔正,都係呢d la

下個post加係頭版啦

真心求教呀巴打

下個post加係頭版啦

加頭版都無人睇,好似係

但唔駛開錶面 度度都換得電

順手check埋o ring

多謝各位巴打
諗住入手sbbn031
Btw o ring 點check
土瓜灣個間係咪冇保養卡?
Btw o ring 點check

返廠換電時check呀講緊
土瓜灣個間係咪冇保養卡?

Yes
sbdx014
sbdx013
巴打覺得邊隻好睇d
我兩隻都渣唔定主意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞