精工seiko討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

咁我買gs/bb算了

我到依家都唔明bb用2824可以賣到兩皮係咩玩法

bb嘅2824用頂級嘅,改裝有重新打磨,加咗勞力士KIF避震,唔係就咁比你,穩定性準確度唔輸比勞力士,贏大MM,2824機芯都分級,百年靈嘅etc機芯改完仲係天文台認證,唔係點買幾皮嘢?

咁就撚得過,但新款又用返自己芯

梗係收起你,到你要回鄉抹油先填資料,佢又可以淨袋你幾千

咁撚黑架原來土瓜灣…仆街我係果度仲入左隻細mm,宜家好驚添

幾年前大細MM都係佢度買,嗰時冇問題,乜春都齊,依家有變就唔知了,好耐冇去過

去親都只係買4r同g shock

左邊咩型號幾錢
幾靚

無人答
問多次
潮特上一層左邊第1個 window果間買唔買得過,因為係果間買有折(好似係) ,所以想問清楚 ,thx

我到依家都唔明bb用2824可以賣到兩皮係咩玩法

bb嘅2824用頂級嘅,改裝有重新打磨,加咗勞力士KIF避震,唔係就咁比你,穩定性準確度唔輸比勞力士,贏大MM,2824機芯都分級,百年靈嘅etc機芯改完仲係天文台認證,唔係點買幾皮嘢?

咁就撚得過,但新款又用返自己芯

據稱冇咗KIF避震,不過天文台認證,刁陀唔差,4-5成撈價錢得到七成以上撈嘅品質服務,非常抵玩,設計用料大膽過撈好多,自用一流,呢度啲錶post有好幾個巴打戴緊十幾年以上嘅舊刁,放心

幾年前大細MM都係佢度買,嗰時冇問題,乜春都齊,依家有變就唔知了,好耐冇去過

而家仲有邊到買錶有保證

呢兩隻都掙扎緊

左邊咩型號幾錢
幾靚

2000幾筆直想買隻seiko機械錶,有咩推介

要乜嘢款先?軍錶款、斯文型、潛水錶還是其他?

左邊咩型號幾錢
幾靚

太陽能無乜為意答你唔到,但我見一街都係你可以格下價

而家仲有邊到買錶有保證

老實最近只喺油麻地買咗隻東方,其他嘅好耐冇幫襯,佐敦有問過價冇買

而家仲有邊到買錶有保證

老實最近只喺油麻地買咗隻東方,其他嘅好耐冇幫襯,佐敦有問過價冇買

仲心思思緊去唔去信和地下買

而家仲有邊到買錶有保證

正常都唔會有問題嘅,咁多人係嗰度買,check真隻錶有冇問題,除咗外觀搖吓隻錶,十拎廿下睇吓郁唔郁,唔好手上鍊先,正常精工就郁緊,呢個台好多on9仔,講邊間又話你打手,廢事講

粗獷

粗獷

https://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b31338915?u=goldenwatchcompany

4R機芯準唔準?

絲打隻手好白滑

正常都唔會有問題嘅,咁多人係嗰度買,check真隻錶有冇問題,除咗外觀搖吓隻錶,十拎廿下睇吓郁唔郁,唔好手上鍊先,正常精工就郁緊,呢個台好多on9仔,講邊間又話你打手,廢事講

第一次買通常都驚前驚後,買多幾次就會發現邊度買都一鳩踎
保養卡水貨無跟好正常,就算你搵馬老闆嗰啲都分分鐘只係俾張白卡你。另外水貨維修通城會收嘅

有張白卡都好,佢係乜鳩卡都無,比我fd 嘅理由理由係"代理收起咗"喎,屌佢老母呃人都呃得低level過人。

保養期內 有一次免費抹油?

有張白卡都好,佢係乜鳩卡都無,比我fd 嘅理由理由係"代理收起咗"喎,屌佢老母呃人都呃得低level過人。

咩呀,保養期內有正常問題佢都包架啦,仲有一年錶抹乜鬼嘢油

咩呀,保養期內有正常問題佢都包架啦,仲有一年錶抹乜鬼嘢油

我明你問乜,屌錯sorry,依啲算正常問題黎,廠包架
4R機芯準唔準?

唔能夠要求太高,7S26改良,多咗手動上鍊同停秒,戴一個月落嚟5、7分鐘已經算合格有餘

第一次買通常都驚前驚後,買多幾次就會發現邊度買都一鳩踎

都正常嘅,第一次人人都係咁,驚中伏比人呃
信和三樓電梯格離個間有無伏 地下個幾間無曬015鋼帶 見到得個間有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞