精工seiko討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

啱啱係日本買嘅新鮮滾熱辣
仲有一隻鋼嘅MIJ係屋企

Skx009
巴打買左幾銀

冇記錯大概163xx yen
其實我唔係好識mm不過見幾靚又唔貴咪買

想問下右邊正常價幾錢?
時間廊$2950
日本買mij -8%-5%
圍起千幾港紙

手痕又走去換過條膠帶

番到屋企一次過post哂2隻精工
一日一推, 黑中之黑
土瓜灣個間野N大罪

見你水魚就唔比保養卡
見你水魚就賣外國版比你
疑收二手當新貨賣
去香討爆大鑊,人地用口水戰攻沉你

執執下野發現呢隻!換條尼龍帶又幾好睇喎!
SEIKO 7s26 0050 SKX023 AUTOMATIC

SEIKO 7s26 0050 SKX023 AUTOMATIC

膠帶好似仲正

換條膠帶會唔會好d
一日一推, 黑中之黑
土瓜灣個間野N大罪

見你水魚就唔比保養卡
見你水魚就賣外國版比你
疑收二手當新貨賣

外國版?
一日一推, 黑中之黑
土瓜灣個間野N大罪

見你水魚就唔比保養卡
見你水魚就賣外國版比你
疑收二手當新貨賣

外國版?

其實姐係邊間 海悅店?

膠帶好似仲正

得閒出去睇下膠帶幾錢先
一日一推, 黑中之黑
土瓜灣個間野N大罪

見你水魚就唔比保養卡
見你水魚就賣外國版比你
疑收二手當新貨賣

外國版?

其實姐係邊間 海悅店?

Clexxxxko Time Piece?

膠帶好似仲正

呢隻咩型號

膠帶好似仲正

呢隻咩型號

Sor 眼殘
一日一推, 黑中之黑
土瓜灣個間野N大罪

見你水魚就唔比保養卡
見你水魚就賣外國版比你
疑收二手當新貨賣

外國版?

其實姐係邊間 海悅店?

巴打自己估下啦, 最多打手個間

膠帶好似仲正

呢隻咩型號

Cheap 野黎,買左超過十年
一日一推, 黑中之黑
土瓜灣個間野N大罪

見你水魚就唔比保養卡
見你水魚就賣外國版比你
疑收二手當新貨賣

以前無乜,做起左又變質?

其實姐係邊間 海悅店?

巴打自己估下啦, 最多打手個間

開名啦
呢個post d吞好毒, 窮撚得隻007
岩岩比隻Sbbn037毒到 想問呢隻係咪限量版已經無哂貨?
一日一推, 黑中之黑
土瓜灣個間野N大罪

見你水魚就唔比保養卡
見你水魚就賣外國版比你
疑收二手當新貨賣

外國版?

其實姐係邊間 海悅店?

係,上面呢位巴打嘅故事亦發生在我fd身上,買隻自動吞,一開始話日本版,但日版d牌全部無 , 跟嘅說明書唔撚係marine master嘅都夠膽死,就改口話歐美版,我fd只係想換返本啱嘅(原先嗰本連size都唔啱,夾硬屈住攝入盒) , dklm點我fd返去換第二本,一樣唔係原裝 , 再轉口話東南亞版,全個地球去撚均。我fd 上香討爆佢老母就比版主同d 打手兩野整沉個post , 仆街海悅店正黑店!

係,上面呢位巴打嘅故事亦發生在我fd身上,買隻自動吞,一開始話日本版,但日版d牌全部無 , 跟嘅說明書唔撚係marine master嘅都夠膽死,就改口話歐美版,我fd只係想換返本啱嘅(原先嗰本連size都唔啱,夾硬屈住攝入盒) , dklm點我fd返去換第二本,一樣唔係原裝 , 再轉口話東南亞版,全個地球去撚均。我fd 上香討爆佢老母就比版主同d 打手兩野整沉個post , 仆街海悅店正黑店!

雖然隻表暫時無事,但隻錶原裝跟嘅嘢乜柒都無,我絕對有理由相信係收2手當新賣,佢要換條表帶無難度。

雖然隻表暫時無事,但隻錶原裝跟嘅嘢乜柒都無,我絕對有理由相信係收2手當新賣,佢要換條表帶無難度。

係咪y拍個間 遲下想去睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞