精工seiko討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

多謝各位巴打
諗住入手sbbn031

巴打們建議去信和買定土瓜灣?

平貴都咪撚幫襯土瓜灣,我fd中過伏。

土瓜灣有伏咩

高價訂隻014 唔撚係跟marine master說明書,比本濕鳩銀色說明書,oversized 連盒都放唔入,個店員夾硬屈入個盒,全set 得一個紙牌,不如你話伏定唔伏?

土瓜灣賣水貨, 咁隻野又冇保養卡, 係香港可唔可以維修

呀你提咗我一樣嘢,佢㩒鳩我fd嗰隻014 係連保養卡都無㗎屌佢老母!

巴打唔好意見提起你D傷心事, 亦都好多謝你提醒
本來諗住去土瓜灣買

想問下如果張保養卡過期之後拎去整/抹油 (係香港)
水貨都受嘛?
水貨同行貨過左保養, 整既價錢係咪一樣

嗰陣唔知邊度係咁吹捧呢間野,好在冇買
保養卡水貨無跟好正常,就算你搵馬老闆嗰啲都分分鐘只係俾張白卡你。另外水貨維修通城會收嘅
現家先搵隻太陽吞sbdn029係咪太遲
見到y拍有間賣到$10k

唔遲,依隻不嬲都咁撚貴,最初訂嗰時藤原浩未戴係收我三千五,戴咗就同我講要加價加到七千八屌佢老母
有無巴打有金大mm

好撚想要,早知當初萬五就唔考慮直接買

呀你提咗我一樣嘢,佢㩒鳩我fd嗰隻014 係連保養卡都無㗎屌佢老母!

本來諗住去土瓜灣買

水貨都受嘛?

水貨通城照做,收錢,行貨過保收錢,抹油維修後比番一年保養,以前係咁,依家有冇改唔知,有朋友幾年前拎隻大MM上去抹油,4000大洋
大MM,自動吞,GS抹油貴過勞力士,勞力士收三千左右
有無巴打有金大mm

依家想搵隻都難
問過幾間有放出黎都話非賣品
巴打點睇呢隻?

平靚正

有冇人知呢隻邊度買平? THX
有無巴打有金大mm

依家想搵隻都難

買二手,二萬二二萬三左右

依家想搵隻都難

買隻一手GS好過,GMT款25000左右,大三針SBGR061嗰類22000左右,話晒GS無論工藝機芯都好啲

請問有無人有買呢隻?值唔值得買?
我隻五仔買左四個月,呢排戴左成日,拎出黎放幾個鐘就停左 有咩解決方法

呢兩隻都掙扎緊

左邊咩型號幾錢
幾靚

報到
保養卡水貨無跟好正常,就算你搵馬老闆嗰啲都分分鐘只係俾張白卡你。另外水貨維修通城會收嘅

有張白卡都好,佢係乜鳩卡都無,比我fd 嘅理由理由係"代理收起咗"喎,屌佢老母呃人都呃得低level過人。

多謝各位巴打
諗住入手sbbn031

巴打們建議去信和買定土瓜灣?

平貴都咪撚幫襯土瓜灣,我fd中過伏。

土瓜灣有伏咩

高價訂隻014 唔撚係跟marine master說明書,比本濕鳩銀色說明書,oversized 連盒都放唔入,個店員夾硬屈入個盒,全set 得一個紙牌,不如你話伏定唔伏?

本來諗住去土瓜灣買

水貨都受嘛?

嗰陣唔知邊度係咁吹捧呢間野,好在冇買

之前我同我幾個fd有幫襯過係ok的,但一嘢就露撚晒底,所以任何時候有人問seiko我必定同佢分享呢壇嘢。

依家想搵隻都難

買隻一手GS好過,GMT款25000左右,大三針SBGR061嗰類22000左右,話晒GS無論工藝機芯都好啲

咁我買gs/bb算了

依家想搵隻都難

咁我買gs/bb算了

精工咁上下又出「限量版」㗎啦,出嘅速度拍住PAN仔,金大M出嗰陣我已有普通版,一見價錢去到18XXX即時冇興趣,就藍寶面金針加個號碼賣呢個價錢,我補多少少買GS好過

有張白卡都好,佢係乜鳩卡都無,比我fd 嘅理由理由係"代理收起咗"喎,屌佢老母呃人都呃得低level過人。

梗係收起你,到你要回鄉抹油先填資料,佢又可以淨袋你幾千

咁我買gs/bb算了

我到依家都唔明bb用2824可以賣到兩皮係咩玩法
我隻五仔買左四個月,呢排戴左成日,拎出黎放幾個鐘就停左 有咩解決方法

咁黑仔?水貨舖有冇舖保?冇就去深水埗,九龍城,或者屋邨街市整錶師傅望吓乜事?

咁我買gs/bb算了

我到依家都唔明bb用2824可以賣到兩皮係咩玩法

bb嘅2824用頂級嘅,改裝有重新打磨,加咗勞力士KIF避震,唔係就咁比你,穩定性準確度唔輸比勞力士,贏大MM,2824機芯都分級,百年靈嘅etc機芯改完仲係天文台認證,唔係點買幾皮嘢?
我未有GS錶,冇得同刁陀BB比較,但大MM我有,論機芯輸比刁陀BB肯定

咁撚黑架原來土瓜灣…仆街我係果度仲入左隻細mm,宜家好驚添

咁撚黑架原來土瓜灣…仆街我係果度仲入左隻細mm,宜家好驚添

幾年前大細MM都係佢度買,嗰時冇問題,乜春都齊,依家有變就唔知了,好耐冇去過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞