精工seiko討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

但sbbn031係咪suppose都會光過015?

係,031好似係用c3 lume

Sor,俾錯資料,原來都係Lumibrite,差在係新定舊款

其實我覺得係巴打照完燈先影

一定係

真係光得好離譜

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/02/213713_e0665749cc5a6409ec1d931da95346cd.jpg[img]

Sor,俾錯資料,原來都係Lumibrite,差在係新定舊款

我以為031係光啲

我以為031係光啲

係光啲架,031係新一代Lumibrite黎

有冇人知 舊版日文 放緊幾多

我以為031係光啲

其實新版都幾靚仔 但無可否認舊版針組有霸氣啲
報到

我以為031係光啲

其實新版都幾靚仔 但無可否認舊版針組有霸氣啲

講真咁多呑成個構圖最靚仔係佢,個SQ簡直係無撚得彈

左舊右新,新版用新lume,超超超級光,但舊咗唔會發黃,無舊版用耐咗嘅vintage味

啲色水都好似有啲唔同咁

最大唔同係對針同d夜光波波囉
舊版係靚d既,睇你食唔食炒買二手囉

想問呢隻係咩型號?同埋幾錢? 幾型棍

有冇人知 舊版日文 放緊幾多

6、7千吧?

六七千有價無巿啦,其實個個心入面都知唔值六七千
已被毒
今日去左信和睇 Sbdc045
想問下日本係咪抵啲?(過幾日會去)

6、7千吧?

六七千有價無巿啦,其實個個心入面都知唔值六七千

全新就有市囉.. 二手就..

全新都好難搵 停左產
舊版同新版細mm 有乜分別?

全新就有市囉.. 二手就..

全新都好難搵 停左產

咁貴 加多少少買sbbn013 或者大MM都夠..

全新013咪一樣炒到上萬二三,都已經唔係加多少少,夠一開二

咁貴 加多少少買sbbn013 或者大MM都夠..

全新013咪一樣炒到上萬二三,都已經唔係加多少少,夠一開二

013一萬鬆少少有 冇乜人願意比成皮野買石英錶

咁我又無乜所謂,我唔明點解啲人咁抗拒石英,如果依家有隻新淨嘅7549-7009我萬三四都肯要

想問下香港呢隻大約幾錢 thanks

香港好似未見過

香港好似未見過

係英國見到,amazon 長期賣緊108磅 有d興趣

真係光得好離譜

靚撚到...
一定好貴

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞