精工seiko討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
題外話
我返工返學都係著得俾較sport
但買左隻錶 全銀色既
大家平時點著/襯衫褲
無理由成身運動裝帶鋼鋼錶 好唔夾
因為我第一次帶鋼錶
係自己錯覺定點呢
硬係覺得點都要著件恤衫先敢帶

點知係咪日版

細mm得日製版本,冇乜機會唔係日版,除非你買咗流四

隻野係日本買 應該唔會係流四

點知係咪日版

舊版錶面有「Japan 6R15」細字,錶底刻住Made in Japan ,新版就唔知,上圖你望望

岩岩送到

請問巴打買幾錢?邊到買?我都準備入

Made in Japan Sarg009

已被毒

帶左好多年
好似係限量版

岩岩送到

我係日本amazon買 計埋運費3400到
想請問有冇師兄知道。石英吞SBBN035 有冇得換藍寶石錶面。係邊度換到呢?謝謝

請問有冇師兄可以教教路。邊度可以有得整。
岩岩問過土瓜灣,要$1080但聽完大家講佢d 野,好似有dd 怕,仲有冇其他地方信得過呢?
謝謝🙇🏻🙇🏻
六七千蚊買石英吞on唔on9
講真係鍾意個款但好似唔抵

睇你點睇,佢個石英芯扭力大又實用,我自己隻015每月+/-唔多過五秒

點知係咪日版

舊版錶面有「Japan 6R15」細字,錶底刻住Made in Japan ,新版就唔知,上圖你望望

新版(031)都一樣有japan 6R15同錶底有Made in JAPAN

岩岩送到

駛唔駛set 過d 日子?
想請問有冇師兄知道。石英吞SBBN035 有冇得換藍寶石錶面。係邊度換到呢?謝謝

請問有冇師兄可以教教路。邊度可以有得整。
岩岩問過土瓜灣,要$1080但聽完大家講佢d 野,好似有dd 怕,仲有冇其他地方信得過呢?
謝謝🙇🏻🙇🏻

我無玩開改錶,建議唔到比你,但土瓜灣真係算把喇,鬼到仆街,就唔係全程睇撚住個過程你都咪制。

駛唔駛set 過d 日子?

要 set返兩日
帶緊呢隻

有冇巴打知呢隻係咩款 同幾錢到
帶緊呢隻

有冇巴打知呢隻係咩款 同幾錢到

好型
隻009j跌過落軟膠地兩次 chok嗰陣會有怪聲 又開始唔準 應該攞去邊度整?
隻009j跌過落軟膠地兩次 chok嗰陣會有怪聲 又開始唔準 應該攞去邊度整?
我建議你買過隻
我建議你買過隻

整黎仲貴過買隻新?

踩下場先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞