精工seiko討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
而家又話士瓜灣伏
咁想整我隻細mm(換錶面同圈)應該去邊

做水貨就老老實實,係嗰樣就嗰樣,唔洗驚無客翻綽,間閪鋪自己做生意蠱撚惑就要預撚咗通天!

其實正正常常換乜春圈/面吖,玩厭買過隻喇。

未厭架花哂咋
而家又話士瓜灣伏

做水貨就老老實實,係嗰樣就嗰樣,唔洗驚無客翻綽,間閪鋪自己做生意蠱撚惑就要預撚咗通天!

說話又唔係咁講,改裝係樂趣黎
幾靚

實物肉酸到不忍直視

有無實物圖

實物肉酸到不忍直視

有無實物圖

落轉信和多到你要洗眼
而家又話士瓜灣伏

我明,但改面又改圈,改咁撚多嘢,真係買過第二隻好過喇。
土瓜灣果間野真係伏黎
我買果隻sbbn033 300m銀吞
好彩check真哂
雖然佢禮貌好,但係買果陣得本說明書同隻錶
日牌果d乜撚都唔會有

我明,但改面又改圈,改咁撚多嘢,真係買過第二隻好過喇。

屌都話係花左先想換囉
土瓜灣果間野真係伏黎
好彩check真哂
日牌果d乜撚都唔會有

睇嚟已經係慣犯

好,越多人講返舐嘢經歷越好,土瓜灣黑店快撚d 收皮
土瓜灣果間野真係伏黎
好彩check真哂
日牌果d乜撚都唔會有

睇嚟已經係慣犯

寧願去信和或者槍街
貴真係唔係貴好多
不過好似信和有d鋪頭唔做分期

而家買左隻sbbn033之後想買隻1000米自動吞
SBDX014或者平少少SBBN025價錢對我呢d窮等人家黎講點full pay 最後都係要分期
土瓜灣果間野真係伏黎
好彩check真哂
日牌果d乜撚都唔會有

睇嚟已經係慣犯

寧願去信和或者槍街
貴真係唔係貴好多

SBDX014或者平少少SBBN025價錢對我呢d窮等人家黎講點full pay 最後都係要分期

儲下錢先喇,千米自動吞一隻夠晒,我覺得014 好過013

睇嚟已經係慣犯

寧願去信和或者槍街
貴真係唔係貴好多

梗係買一隻千米吞就夠喇
而家千米吞014都做緊起碼16k喇
吞真係要黑金
不過sbbn033石英芯
所以另一隻梗係自動吞

寧願去信和或者槍街
貴真係唔係貴好多

梗係買一隻千米吞就夠喇
吞真係要黑金
所以另一隻梗係自動吞

死等011跌價

梗係買一隻千米吞就夠喇
吞真係要黑金
所以另一隻梗係自動吞

死等011跌價

011仲要跌價咩😩
應該愈炒愈貴
014點儲到錢,都係分期架喇

梗係買一隻千米吞就夠喇
吞真係要黑金
所以另一隻梗係自動吞

死等011跌價

011仲要跌價咩😩
應該愈炒愈貴

011舊款點會跌價
014依家好似160k, 比我買果時貴左2k

巴打呢款布帶要去邊度配? 幾錢左右?

nato錶帶姐
平嘅上淘寶廿蚊有找

死等011跌價

011仲要跌價咩😩
應該愈炒愈貴

011舊款點會跌價

16k,自

死等011跌價

011仲要跌價咩😩
應該愈炒愈貴

011舊款點會跌價

16k,自

巴打係邊到買?
想新年之後供隻014

今日入手
巴打們覺得值唔值得入多隻J版?

死等011跌價

011仲要跌價咩😩
應該愈炒愈貴

011舊款點會跌價

回落緊啦,依家95新16k左右有交易,全新都落返少少到24k

今日入手

無必要,又唔係真係差好遠

今日入手

無必要,又唔係真係差好遠

一係就直入j 版 同一款無必要入兩隻

加少少買埋細mm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞