精工seiko討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

係,上面呢位巴打嘅故事亦發生在我fd身上,買隻自動吞,一開始話日本版,但日版d牌全部無 , 跟嘅說明書唔撚係marine master嘅都夠膽死,就改口話歐美版,我fd只係想換返本啱嘅(原先嗰本連size都唔啱,夾硬屈住攝入盒) , dklm點我fd返去換第二本,一樣唔係原裝 , 再轉口話東南亞版,全個地球去撚均。我fd 上香討爆佢老母就比版主同d 打手兩野整沉個post , 仆街海悅店正黑店!

雖然隻表暫時無事,但隻錶原裝跟嘅嘢乜柒都無,我絕對有理由相信係收2手當新賣,佢要換條表帶無難度。

係咪y拍個間 遲下想去睇

d 打手講土瓜灣係係佢,海悅間三角鋪!

第一次戴seiko

雖然隻表暫時無事,但隻錶原裝跟嘅嘢乜柒都無,我絕對有理由相信係收2手當新賣,佢要換條表帶無難度。

係咪y拍個間 遲下想去睇

d 打手講土瓜灣係係佢,海悅間三角鋪!

咁伏 都係去番深水埗/信和睇
有無巴打可以整合或講下買精既好舖頭 聽完你地咁講土瓜灣唔係好敢再幫襯
有無巴打可以整合或講下買精既好舖頭 聽完你地咁講土瓜灣唔係好敢再幫襯

信和,佐敦,槍街
驚既就時間狼
Watch outz 佐敦有冇伏
如果去佢到買Grand seiko

之前被間野昆過,你自己諗下

等其他巴絲講,廢事好似我為抬高某店特登針對抹黑嗰間仆街海悅店。

佐敦又有事

點自己諗
係伏 講埋Details 啦
土瓜N年前買過 Ok但串
佐敦睇過無買過 仲串
佐敦睇過無買過 仲串

我兩間都去過,都無幫襯,無野喎
Off下topic
會唔會係精工先至會奶野
之前係佢度買左隻G Shock MRG
佢仲帶埋我落街收GPS
利申:唔係打手
咁有冇巴打知槍街,喺正中國錶右邊一半精工一半g-shock嗰間有冇伏?
睇啱咗隻要下星期先有貨

巴打再三遇到你了
想再問一下,你大概買咗幾耐同幾錢?
已經8成打算揀呢隻,唯一係未見過實物怕佢枝針真係好難先見到係藍色
佐敦睇過無買過 仲串

我都喺佢度買過野係無事,但我fd買呢次真係伏撚到癲。
咁有冇巴打知槍街,喺正中國錶右邊一半精工一半g-shock嗰間有冇伏?
睇啱咗隻要下星期先有貨

果間好似新開

睇岩呢隻
但上個月先買左細mm
佐敦睇過無買過 仲串

開心share啦巴
佐敦睇過無買過 仲串

開心share啦巴

上面已講。

睇岩呢隻
但上個月先買左細mm

買啦,Alpinist 好野來的
睇啱咗隻要下星期先有貨

果間好似新開

嗰間=百寶利16樓,同一個老細的
點解你地間間買都好似出事,我我就間間都無伏咁
我係海悅買隻sbdx014
佢比左隻sbdx014g我
牌仔都係寫g
但張單就冇寫g
又冇乜石工房個牌仔
見我新手冇跟到保養卡
打過去問 佢話保養卡冇貨 要下幾轉回貨先寫到比我
問佢大約幾時會有就話唔知 係咁拖拖拖
現已賤價賣出 當買個教訓
佢再串d我打去海關郁尻佢
屌你老母呀 土瓜灣海悅店
賣比我果個人叫Andy
我屌你老母 我而家仲有套錶同張單既相
打手有種係依到對質
我係海悅買隻sbdx014
佢比左隻sbdx014g我
牌仔都係寫g
但張單就冇寫g
又冇乜石工房個牌仔
見我新手冇跟到保養卡
打過去問 佢話保養卡冇貨 要下幾轉回貨先寫到比我
問佢大約幾時會有就話唔知 係咁拖拖拖
現已賤價賣出 當買個教訓
佢再串d我打去海關郁尻佢
屌你老母呀 土瓜灣海悅店
賣比我果個人叫Andy
我屌你老母 我而家仲有套錶同張單既相
打手有種係依到對質

間野鬼到pk都仲多人仆去街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞