精工seiko討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

無乜所謂啦

信和 同 土瓜灣 都係冇保養卡?
過保養,係香港抹唔抹到油?
賣2手會唔會蝕d

有冇卡係睇一間間架喎,我都唔sure邊間有邊間無
有錢就有得抺,差在你要原廠定副廠
精工非限版無必要諗賣二手蝕定賺,十成九都蝕架啦,真係跑出都無乜幾多隻姐

點睇呢兩隻 好難揀 千三蚊想買嚟粗帶

唔識錶 想問下呢隻款叫咩

邊度仲有藍紅色,信和唔見有
有無人帶緊膠吞

好想買011,但炒到咁點買得落

dcfever 有隻16,500

唔買啦,會俾女朋友屌

同佢講精工cheap嘢黎,幾舊水貨仔
信和地下行貨sbbn031 6180 全新 屌唔屌得過

唔買啦,會俾女朋友屌

佢知晒價架,自己都買咗隻藍呑

過埋槍街望下水貨,但6180行其實都屌得過

信和買會唔會有伏?
6180有行好抵
水貨知唔知咩價位?

唔買啦,會俾女朋友屌

等間女朋友話好睇,抵買,幫佢買多隻咪死得?

信和買會唔會有伏?
6180有行好抵
水貨知唔知咩價位?

有保養卡怕乜,有乜事都有得返廠,水都係6字,但實數唔記得

信和買會唔會有伏?
6180有行好抵
水貨知唔知咩價位?

點解信和行都做到6千頭咁抵

信和買會唔會有伏?
6180有行好抵
水貨知唔知咩價位?

依層答你唔到喎

依層答你唔到喎

信和會唔會有伏

依層答你唔到喎

信和會唔會有伏

我隻014一年前係信和買,12k行貨,好抵
去交收

依層答你唔到喎

信和會唔會有伏

真係好抵 有冇巴打中過信和伏

信和會唔會有伏

無伏架,去馬啦,依個年代仲放鬼錶佢唔驚你逐個逐個錶group唱鳩佢咩,你一講信和地鋪最大嗰間個個都知啦,唔驚
SBDX001 JJ留名

無伏架,去馬啦,依個年代仲放鬼錶佢唔驚你逐個逐個錶group唱鳩佢咩,你一講信和地鋪最大嗰間個個都知啦,唔驚

點解你會知

點解你會知

因為嗰間成日頂爛巿

點解你會知

因為嗰間成日頂爛巿

笑左

點解你會知

因為嗰間成日頂爛巿

笑左

Btw 行貨有咩單同tag要check 可能會出去屌返隻

因為嗰間成日頂爛巿

笑左

Btw 行貨有咩單同tag要check 可能會出去屌返隻

好似兩書一卡

但唔駛開錶面 度度都換得電

順手check埋o ring

多謝各位巴打
諗住入手sbbn031

巴打們建議去信和買定土瓜灣?

平貴都咪撚幫襯土瓜灣,我fd中過伏。

多謝各位巴打
諗住入手sbbn031

巴打們建議去信和買定土瓜灣?

平貴都咪撚幫襯土瓜灣,我fd中過伏。

土瓜灣有伏咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞