精工seiko討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
想問下槍街係喺邊?
另外想買錶帶 有邊到好介紹?
買過條80蚊好快殘

淘寶

藍細mm 聖誕入手
留名

藍細mm 聖誕入手

有隻舊版黑色,藍色越睇越靚
不過舊版錶面靚d

新買的細吞

幾多錢

依隻應該兩千零幾

藍細mm 聖誕入手

不過舊版錶面靚d

好難搵到舊版藍色😞 聖誕見價錢ok就新版都殺

藍色面真係好正

藍細mm 聖誕入手

不過舊版錶面靚d

好難搵到舊版藍色😞 聖誕見價錢ok就新版都殺

平左幾多
留名
被毒,遲下買隻大mm
留名
被毒,遲下買隻大mm

⼂⼂
窮撚留名
想拎隻細mm去改藍寶玻璃加閃電針

點睇呢兩隻 好難揀 千三蚊想買嚟粗帶

帶緊黑紅圈
試過有fd話好靚,問我係乜錶

溫馨提示,所有開玻璃嘅嘢都唔好去CxxMxxo度做

點解嘅?

你們好 近排入手呢幾隻
個d所謂 64鈦合金 保護外圈既殻,岩唔岩細吞用?同埋其實有冇用

點解嘅?

之前喺佢度保養隻新細鮑魚,返到黎塊玻璃花咗,雖然佢免費換俾我,但我相信係佢鋪頭好多塵,佢換完之後啲塵痴極都仲有起入面,最後都係要自己返去開底蓋甩個肉出黎大掃除
個d所謂 64鈦合金 保護外圈既殻,岩唔岩細吞用?同埋其實有冇用

你要望清楚問清楚fit唔fit架,每種呑都有自己獨立一款殻唔共通架,至於有冇用,都係換下顏色轉下款,等到撞花時唔係正版殻無咁肉赤姐。
另外值得一提拆佢啲羅絲一定記得要用力撳實嚟扭,佢啲羅絲好冧架咋,好撚易"撻啞"

你要望清楚問清楚fit唔fit架,每種呑都有自己獨立一款殻唔共通架,至於有冇用,都係換下顏色轉下款,等到撞花時唔係正版殻無咁肉赤姐。
另外值得一提拆佢啲羅絲一定記得要用力撳實嚟扭,佢啲羅絲好架咋,好撚易"撻啞"
有2
留名
被毒,遲下買隻大mm

潮突上1層左邊果間有冇問題
留名
被毒,遲下買隻大mm

潮突上1層左邊果間有冇問題

潮特驚驚地喎....槍街/土瓜灣啦
隻criteria秒針兩秒跳一下
以為電池老化
原來係俾外套隻袖遮住照唔到陽光

Y拍2k5抵唔抵玩
好想買 但係始終太似大白橙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞